Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Gustav tacklet af Side 9-pigerne

Cremen af reality-kendisser var i aftes samlet til fodboldturneringen Reality Cup 2012, hvor Gustav tog prisen for mindste shorts

Der var dobbelt up på spraytan og tatoveringer til reality-stjernernes fodboldturnering på Vesterbro i København i aftes. Her ses 'For Lækker til Love'-holdet med Boffy, Julie, Nadia, Helene, Melanie og Gustav.
Der var dobbelt up på spraytan og tatoveringer til reality-stjernernes fodboldturnering på Vesterbro i København i aftes. Her ses 'For Lækker til Love'-holdet med Boffy, Julie, Nadia, Helene, Melanie og Gustav.

De var der allesammen.

Deltagerne fra 'Singleliv', 'Big Brother', 'Dagens Mand', 'Paradise Hotel', 'Robinson', 'Mig og min mor', 'Side 9-pigerne', 'For Lækker til Love', 'Dating in the Dark', 'De unge mødre' og endelig 'Wipe-out' havde sat hinanden stævne i Fodboldfabrikken på Vesterbro i København.

De var kommet for at spille fodbold, men at dømme ud fra pigernes krigsmaling og drengenes stramme t-shirts, var de der lige så meget for at blive set og mingle med ligesindede kendisser.

Læs også:

Se også: Frede revser reality: Det handler bare om at blive kendt

Mest opmærksomhed ragede Gustav fra 'For Lækker til Love' som vanligt til sig.

Gustav tacklet af Side 9
I sin første kamp blev han tacklet af en af de storbarmede Side 9-piger.

- Der er sgu da frispark, hvis de sætter et knæ i kuglerne, råbte reality-bøssen, der til lejligheden havde iført sig dagens mindste shorts.

Anden gang den samme pige tog bolden fra Gustav, lød der et højlydt 'so' fra den spraytanede tv-kendis.

Ingen af de to hold vandt dog turneringen, idet 'Wipe-out' løb med sejren til stor frustration for blandt andet 'Paradise'-drengene, der havde to hold, der begge blev sendt ud i semifinalen.

Alle fodboldspillerne fortsatte festen på diskotek Søpavillonen i København, inden flere af dem i dag sætter sig i en flyver til Sunny Beach for at feste videre i det bulgarske.

Læs også:

Se også: Paradise-håb vil dolke hinanden i ryggen

Læs også:

Se også: Paradise-wannabes vil bruge sex som våben

Læs også:

TV - 21. jun. 2012 - kl. 20:46 - Reality-tilværelsen er god at falde tilbage på

Læs også:

TV - 21. jun. 2012 - kl. 10:55 TV: Se det nye paradise-kuld

1 af 2 Gustav havde det svært mod 'Side 9-pigerne', men han fightede hårdt. Det var dog 'Wipe-out'-holdet, der løb med sejren i Reality Cup.
2 af 2 Der var dobbelt up på spraytan og tatoveringer til reality-stjernernes fodboldturnering på Vesterbro i København i aftes. Her ses 'For Lækker til Love'-holdet med Boffy, Julie, Nadia, Helene, Melanie og Gustav.
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen