Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Linse planlagde nøje groft knivoverfald

Bestilte barnepige og rådspurgte en sygeplejerske om passende steder at stikke en kvinde, så offeret ikke døde

22-årige Stephanie har fået udvidet brystmålet, så det nu er så stort, som da mor Linse fik sine bryster forstørret første gang. Der er dog et stykke vej endnu, til Stephanie når Skandinaviens største barm, der vejer fire kilo. (Foto: Mogens Flindt)
22-årige Stephanie har fået udvidet brystmålet, så det nu er så stort, som da mor Linse fik sine bryster forstørret første gang. Der er dog et stykke vej endnu, til Stephanie når Skandinaviens største barm, der vejer fire kilo. (Foto: Mogens Flindt)

Realitystjernen Line Kessler fra 'Familien på Bryggen' fortæller i et nyt interview om sin turbulente opvækst, der blandt andet har budt på fængselsophold i sammenlagt syv år.

Voldelig rocker
De første domme var for vold, hash-smugling og ulovlig våbenbesiddelse. Men den mest alvorlige var, da hun meget nøje planlagde at stikke en kniv i en kvinde, der blandede sig i en strid, som Linse Kessler dengang havde med sin voldelige rocker-kæreste, der ikke ville lade hende være i fred.

Et par dage før overfaldet havde Linse konsulteret en sygeplejerske for at finde ud af, hvor hun kunne ramme, så pigen stadig ville overleve.

- Hun skulle ikke dø. For der var en plan med det. Jeg stak hende ned for at komme væk, så jeg var 'ude af øje, ude af sind' for rockeren, forklarer Linse til bladet Femina.

Kunne være i fred
Linse gjorde det for at skabe et bedre liv for sig selv og datteren Stephanie, som hun fik som 24-årig.

- Når jeg kom ud igen, så kunne Stephanie og jeg have et dejligt liv for os selv i fred. Planen lykkedes. Jeg smilede faktisk, da jeg gik ind i politibilen med håndjern på, forklarer Linse om episoden, der fandt sted for mange år siden, men som hun først fortæller om nu.

En både god og dårlig mor
Dommen for det kalkulerede overfald lød på fængsel i to år. Og det er en af de ting, Linse gerne havde undværet i sit forhold til Stephanie.

- Jeg har været en god mor. Men jeg har også været en dårlig mor. Fordi jeg har siddet i fængsel. Det er tarveligt, og det er egoistisk. For når jeg står ud af min bil og tæver en P-vagt med en halv liter Faxe Kondi, så ved jeg jo godt, hvad klokken har slået, siger Linse, der dog i tilfældet med knivstikkeret havde sørget for babysitter til datteren.

- Jeg har snakket rigtig meget med Stephanie om det. Jeg er sikker på, at hun tænker: Sikke en lort du var nogle gange, når du var væk. Men hun kunne aldrig drømme om at sige noget til mig om det, siger Linse, der i dag har et tæt forhold til den nu 22-årige Stephanie, der arbejder som danser på sin mors stripbar.

Læs også:

Se også: Linses datter har scoret Tøftings søn

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen