Klaus Pagh efterforskes igen for incest

Politiet går nu ind i ny undersøgelse af påstand om, at der fandt overgreb sted mod Paghs søn. Selv tager den tidligere skuespiller anklagerne med ro

Klaus Pagh har allerede en gang været gennem byretten og landsretten, hvor han blev frikendt for at have begået overgreb mod sin søn. (Foto: Jesper Mortensen)
Klaus Pagh har allerede en gang været gennem byretten og landsretten, hvor han blev frikendt for at have begået overgreb mod sin søn. (Foto: Jesper Mortensen)

Klaus Pagh er tidligere blevet frikendt for overgreb mod sin søn både i byretten og landsretten.

Læs også:

Se også: Pagh renset for sex-beskyldninger

Men nu kan han se frem til endnu en efterforskning, hvor han står anklaget for at have misbrugt sønnen. Det er ekskæresten Karema Hviid, der har meldt ham for incest efter en videoafhøring af drengen.

Under afhøringen blev den lille dreng spurgt, om hans far nogensinde gjorde noget, der gjorde ondt. Det bekræftede han med et nik og kom ifølge den båndudskrift af videoafhøringen, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, med flere intime afsløringer.

Pagh har god samvittighed
Klaus Pagh er endnu ikke blevet afhørt i sagen, men har er bekendt med de nye anklager, som han tager med ophøjet ro.

- Politiet er velkomne, men jeg har ikke været i nærheden af drengen. Jeg frygter ikke, der dukker noget op. Hvordan skulle der det, når jeg aldrig har været i nærheden af drengen? siger Pagh med god samvittighed til Ekstra Bladet.

76-årige Pagh har den fulde forældremyndighed over sønnen, efter hans mor, Karema Hviid, blev anholdt for fem måneder siden for at have holdt sønnen skjult for sin far.

Læs også:

Se også: Klaus Paghs ekskæreste igen anholdt

Siden har sden lille dreng boet på børnehjem men er hos sin far to gange tre timer om ugen.

Karema Hviid tror fuldt og fast på sin søn, og hun mener, at den eneste grund, til eksmanden blev frikendt sidst, var manglende beviser.

Læs også:

Danske kendte - 27. dec. 2010 - kl. 16:46 Klaus Pagh adopterer

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen