Stine Kronborg: Hjælp, jeg begraves i sex-tilbud

Stine Kronborg får frække tilbud af læserne, Bendtner giver blomster, og Anders Lund Madsen taber sig for sin søns skyld

Ekstra Bladet har venlige læsere, så da Stine Kronborg klagede over, at hun kun havde tid til booty calls, blev hun begravet i henvendelser. (Arkivfoto: Kenneth Meyer).
Ekstra Bladet har venlige læsere, så da Stine Kronborg klagede over, at hun kun havde tid til booty calls, blev hun begravet i henvendelser. (Arkivfoto: Kenneth Meyer).

Knap havde ekstrabladet.dk lagt en historie på nettet om, at Stine Kronborg ikke havde tid til elskere, men kun søgte booty calls, før hendes indbakke glødede.

Ekstra Bladets generøse læsere ville nemlig ikke lade den blonde pige døje med sine problemer i ensomhed og derfor flød en strøm af uartige tilbud i hendes retning.

Læs også:

Se også: Stine Kronborg: Kun tid til uforpligtende sex

Liam bor fortsat i Studiestræde, hvor han har haft adresse i 16 måneder.

Men da Christiane den 8. juni meddelte Folkeregistret, at hun er flyttet, var det til Puggardsgade.

Hvad går det ud på?

På kur for sønnens skyld
Det var også i ugens løb, at Anders Lund Madsen afslørede, at det ikke var en akut opstået forfængelighed, der fik ham til at melde sig til affedtning hos Lotte Arndal.

På hendes blog skriver han, at det heller ikke kun var fascinationen af Iben Hjejles sixpack.

Læs også:

Se også: Fedeaben er gået på kur

- Og på grund af min seneste søn, hvis fødsel mindede mig om, at jeg pinedød simpelt hen er nødt til at overleve i mindst 20-30 år endnu for ikke at tabe fuldkommen ansigt overfor de andre forældre henne til forældremøderne i hans kommende folkeskoleklasse. Og hvis jeg skal leve så længe, så er jeg nødt til at stramme en smule op rent fysisk, for årene mellem 35 og 45 havde været yderst gavmilde ved min krop, der var flommet op ligesom en grydefuld varm mælk: Først stille og roligt – og så lige pludselig omkring de 46 eksploderede den.

Jes dorph satsede - og tabte
Mens EM stille og roligt nærmer sig sin afslutning, må Jes Dorph-Petersen erkende, at hans nye job som fodbold-vært ikke har givet ham evner som sandsiger udi spillet.

Han satsede forkert, da han spillede på udfaldet af på EM.

- Jeg har spillet 100 kroner på, at Kroatien vinder guld. Og 50 på at de ender i top to, altså kommer i finalen. Går Slatkos drenge hele vejen, scorer jeg 4900 kroner, men der er et stykke vej endnu, fortalte han forleden.

Læs også:

Se også: Jes Dorph taler ud: - Min skilsmisse var voldsom

Nu må han erkende, at de 100 kroner er tabt.

Argumentationen var ellers i orden:

- Det er intuition. Der er altid et joker-hold, der kommer langt i de der turneringer. og Kroatien kommer faktisk tit langt og deres træner er top cool.

Jokeren i fint selskab
Lige så cool var Jokeren, der var blandt gæsterne, da Lykke May forleden fejrede, at hun nu er i 30’erne.

På Facebook lagde rapperen et billede op, hvo han stod sammen med en af de øvrige gæster, den amerikanske kunstner og filmmand, Julian Schnabel.

Læs også:

Se også: Jokeren spiste juleand i bar mave

- Det passer ikke. Jeg har solgt huset, fordi jeg nu arbejder her. Så jeg har en lejlighed i Washington og en i København, hvor jeg er 14 dage hver måned for at være sammen med mine børn og passe mit radioprogram, siger Naser.

Der ikke synes, det er hårdt at rejse så meget.

- Men det er hårdt at være væk fra børnene så meget.

Romantiske Bendtner
Det samme har Nicklas Bendtner været fra Julie Zangenberg, men han har netop rådet bod på sit fravær under EM.

Nicklas er tilsyneladende også en romantisk herre, der sørger for at huske sin kæreste, mens hele nationens øjne hviler på ham og de andre spillere.

Læs også:

Se også: Julie Zangenberg: Jeg elsker når Nicklas scorer

Forrige fredag kunne en glad Julie Zangenberg således meddele:

’Er i sommerhus og elsker det! Catcher op på lidt læsning, laver steg og ser på fine blomster fra min søde mand, skriver hun på Twitter.

Nu får hun lidt mere tid sammen med sin spiller.

1 af 3 De virker glade for hinanden og har i årevis bedyret, at de skal giftes. Men da Christiane flyttede i begyndelsen af juni, var det ikke for at flytte ind hos L.O.C. (Foto: Bo Nymann).
2 af 3 Anders Lund Madsen er gået på kur for at opleve sin nyfødte dreng blive voksen. (Foto: Claus Bjørn Larsen).
3 af 3 Ekstra Bladet har venlige læsere, så da Stine Kronborg klagede over, at hun kun havde tid til booty calls, blev hun begravet i henvendelser. (Arkivfoto: Kenneth Meyer).
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen