Sådan er der inde i Anne Linnet

- Jeg brænder aldrig ud, siger Anne Linnet, der nu er klar med ny single og gerne vil 'gen-giftes' med sin elskede i folkekirken

Anne Linnet har i generationer sat sig på tværs af traditioner og normer. Nu er hun klar med både helt nye toner og et genoptryk af samtlige Shit & Chanel sange. På mandag sender hun en ny single ud som forsmag på sin nye solo-cd, der udkommer til oktober.

- Jeg brænder aldrig ud, siger den nu snart 59-årige komponist, musiker og sanger til Ekstra Bladets lørdagsmagasin EKSTRA, hvor hun i dag fortæller sin historie.

I et stort portræt af sangerinden, der har lagt lydspor under en stor del af vores fælles fortid, fortæller hun om at blive mor som 19-årig, mens hun i 1974 dannede og stillede sig i front for Danmarks første kvindeband Shit & Chanel.

Glad for lov om homo-vielser
Hun fortæller om at bryde ud af ægteskabet og forelske sig i en kvinde. Og om sit nuværende liv, hvor hun lever i registreret partnerskab med sin 35 år yngre hustru, som hun har en nu to-årig datter med.

- Jeg hilser den nye lov om homo-vielser i kirken meget velkommen. Det fede ved folkekirken er jo præcis, at der skal være plads til alle. Jeg kunne godt forestille mig en dag at blive ’gen-gift’ med min elskede i en kirke, men lige nu har jeg alt for travlt til at tænke på den slags, siger hun.

I EKSTRA fortæller hun nu om den mørke side, der også er inde i den lyse kvinde, der nu har kastet sig ud i at besvare det spørgsmål, hendes lille søn stillede hende en dag:

- Hvordan er der inde i Anne Linnet?

Få svaret i Ekstra Bladets lørdagsmagasin EKSTRA.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen