Sangerinde stikker af med millionærarving

Nedtur: Peaches, der i 1994 blev årets sangerinde, er gået under jorden med sin datter efter dom for millionsvindel. Nu leder Tholstrup-klanen efter hende

Rasmus Tholstrup er søn af den stenrige Svend Tholstrup, der tjente mere end 200 millioner, da familien solgte Kosangas-gruppen. (Foto: Birger Storm)
Rasmus Tholstrup er søn af den stenrige Svend Tholstrup, der tjente mere end 200 millioner, da familien solgte Kosangas-gruppen. (Foto: Birger Storm)

For 18 år siden stod hun på tærsklen til en glorværdig karriere, da hun i 1994 blev kåret som ’Årets Sangerinde’ under en Grammy-uddeling.

I dag er Latrice Tholstrup - kendt under kunstnernavnet Peaches - forsvundet sporløst med sin 10-årige datter, Sørine, under armen.

Tilbage sidder Sørines far, Rasmus Tholstrup, der er søn af millionæren Svend Tholstrup fra Kosan-gruppen. Han har i et år været afskåret fra kontakt med sin datter.

Læs også: Se også: Peaches dømt for boligsvindel inden flugt Paeches dømt for boligsvindel inden flugt

- Sidste år bad hun om en tilladelse til at tage vores datter til udlandet i løbet af sommerferien, og siden har jeg intet hørt. De er som sunket i jorden, siger den ulykkelige far til Ekstra Bladet.

Han og hans familie gætter på, at Peaches er taget til USA, hvor hun oprindelig kommer fra. Nærmere betegnet Californien, hvor hun har familie.

Sagen står stille
Kort før flugten fik Peaches den fulde forældremyndighed over datteren. Siden hendes flugt har Rasmus Tholstrup forsøgt at få samkvem med sin datter, men sagen har stået stille, så længe hun har været ude af landet.

Først da Peaches blev registreret på en dansk adresse i februar, kunne myndighederne begynde at behandle Tholstrups anmodning om samkvem.

Ifølge forældreansvarsloven skal en forælder dog underrettes, hvis den anden forældre ønsker at flytte til udlandet med barnet.

- Så set fra min side er det både moralsk og juridisk en bortførelse. Jeg skal jo informeres, hvis hun pludselig flytter til et andet land med vores datter.

Ikke hørt en lyd
Rasmus Tholstrup har forgæves forsøgt at finde ud af, hvor de er blevet af. Men de af Peaches’ veninder, Rasmus Tholstrup har været i kontakt, har fortalt, at de ikke har hørt fra hende siden april og maj sidste år.

- Og både jeg og hendes veninder har skrevet til Peaches og Sørines Facebookprofiler, men ingen har fået svar fra dem ad den vej, siger han.

Hans far er Svend Tholstrup, der tjente mere end 200 millioner kroner, da familien solgte Kosangas-gruppen og samlet tjente mere end 700 millioner.

Trods de mange penge har det ikke været muligt at opspore det forsvundne barnebarn til industrimagnaten.

Et mareridt
- Nej, vi har endnu ikke talt om at få en privatdetektiv til at finde hende. Hverken Hørsholm Kommune eller Sørines skole har været særlig meddelsomme, så vi har spildt megen tid. Først i mandags meddelte kommunen, at jeg kunne få en tid til en samtale. Måske de har nogle vigtige oplysninger, jeg kan bruge til noget, siger Rasmus Tholstrup.

Han er i sagens natur i sorg over den manglende kontakt med sin datter.

- Det er et mareridt. Ikke at kunne få sin datter i telefonen eller at kunne maile med hende. Ikke at vide, hvor hun er, og om hun går i skole. Det eneste, jeg ved, er, at hun omkring årsskiftet skrev på Facebook, at hun var ked af det. Det er så forfærdeligt.

Rasmus Tholstrup håber nu, at kommunen og statsamtet vil hjælpe ham. Og at han kan få opklaret, hvor Peaches er henne, så han har en chance for at få sin datter tilbage.

Ved du noget om, hvor Peaches befinder sig? Så tip os på 1224 (koster alm. sms-takst) eller mail 1224@eb.dk

1 af 2 Dette billede er et af de sidste, Rasmus Tholstrup har af sin datter. Dengang var hun ni år. I et år har han været uden kontakt med Sørine. (Privatfoto)
2 af 2 Rasmus Tholstrup er søn af den stenrige Svend Tholstrup, der tjente mere end 200 millioner, da familien solgte Kosangas-gruppen. (Foto: Birger Storm)
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen