Dennis Knudsen svindlede boligkøber

Mesterfrisøren dømt til at betale lidt under 600.000 kroner til forretningsmand, der købte et hus, Dennis Knudsen ikke ejede

Dennis Knudsen har nu dom for, at han solgte et hus, han ikke ejede. (Arkivfoto: Anthon Unger).
Dennis Knudsen har nu dom for, at han solgte et hus, han ikke ejede. (Arkivfoto: Anthon Unger).

Dennis Knudsen kan nu se frem til et økonomisk smæk af de helt store.

Kendisfrisøren er netop blevet dømt til at skulle betale en forretningsmand et anseeligt beløb for en ejendom, som han købte af Dennis Knudsen for to år siden.

Der var dog et problem. Dennis Knudsen ejede ikke den ejendom i Oasis Club i Tyrkiet, som han ellers påstod.

Læs også:

Se også: Dennis Knudsen sælger pragtvilla

Det er konklusionen på en dom fra i tirsdags, hvor forretningsmanden Henrik Møller havde stævnet Dennis Knudsen for salget af villaen, der ligger i det meget omtalte Oasis Club, der tidligere har haft Remee som frontfigur.

I retten forklarede Dennis Knudsen, at ejendommen var ejet af Mansions Ins. Ltd. og at han ikke selv havde skøde på den, mens Remees tidligere kompagnon, Jacob Christensen, forklarede, at han skam havde solgt det til mesterfrisøren.

Læs også:

Se også: Dennis Knudsen: Von Trier kostede mig kassen

Selv om Dennis Knudsen altså forklarede, at han ikke ejede ejendommen, afholdt det ham ikke fra at modtage penge fra køberen, der først betalte et depositum på 220.000 kroner.

Derefter betalte Henrik Møller lidt over 65.000 kroner til ejendomsmægleren HomeCo og til sidst deponerede han 1,9 millioner kroner på en konto i Danske Bank i Dennis Knudsens navn.

Henrik Møller var dog så forudseende, at han fik føjet ind, at pengene først måtte røres, når han havde et korrekt skøde i lommen.

Læs også:

Dennis Knudsen er netop nu hyret som stylist på Lars von Triers kommende film 'Melancholia'. Men han skovler også penge ind på sin københavner-salon og sin nye serie af produket i eget navn.(Foto: Benjamin Kürstein) Danske kendte - 9. aug. 2010 - kl. 07:49 Dennis Knudsen er god for 15-18 mio.

Ligeledes skal Dennis Knudsen betale omkostningerne til ejendomsmægleren til procesrenter af det beløb.

Alt i alt skal Dennis Knudsen altså betale omkring 590.000 kroner til forretningsmanden, der ikke har kunnet bruge ’sit’ hus i de to år, der er gået.

Dennis Knudsen har endnu ikke besluttet sig for, om han vil anke dommen.

- Så før det er længere fremme, vil jeg helst ikke sige mere. Det kan jeg ikke. men det er pisseirriterende, at det er kommet så langt, siger han.

Ekstra Bladet var i kontakt med Henrik Møller, der ikke havde yderligere kommentarer.

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen