Fetterlein: Mine børn skal ikke være som mig

Frederik Fetterlein håber for sine børn, at de holder sig udenfor rampelyset

- Jeg elsker at hænge ud med børn. Nok fordi jeg er så umoden, siger 41-årige Fetterlein. Her sammen med fire-årige Sean i Tivoli. (Foto: Thomas Sjørup)
- Jeg elsker at hænge ud med børn. Nok fordi jeg er så umoden, siger 41-årige Fetterlein. Her sammen med fire-årige Sean i Tivoli. (Foto: Thomas Sjørup)

- Jeg er ellers blevet vildt god til at komme til tiden, lyder det fra Frederik Fetterlein, efter han er kommet tre kvarter for sent til vores aftale. ekstrabladet.dk møder den tidligere tennisspiller - nu konge af realityshows - i Tivoli sammen med sønnen Sean. Sønnen Tobias på 11 år bor i Monaco sammen med sin mor, men Fetterlein ser ham, så ofte han kan.

- Det er det eneste, jeg fokuserer på i øjeblikket. Mine børn og mit arbejde. Jeg har næsten Sean hver anden uge og forsøger at skabe nogle normale rammer for ham. Jeg var der ikke så meget, da han var mindre, fordi jeg boede i udlandet, så det er meget nemmere nu, hvor jeg bor fast i Danmark.

- Og jo mere jeg er sammen med mine børn, jo mere savner jeg dem, når jeg ikke er. Jeg rejser meget nu på grund af arbejde og tuder nærmest i telefonen, når jeg taler med dem. Det er forfærdeligt og fedt på samme tid, siger den 41-årige Fetterlein, der i samme forbindelse har skiftet 'dårlig samvittighedsgaver' ud med tid.

- Børn har jo slet ikke brug for alle de materielle ting. De vil sgu hellere bare sidde og læse en bog og mærke nærværet. Det skulle også lige gå op for mig, lyder det.

Ordentlige mennesker
Han uddeler konstant kys til fire-årige Sean, og det ligger ham meget på sinde, at hans børn ikke ender i ligeså meget rod, som han selv har været igennem. Fetterlein har haft næsen i stoffer, drukket tøndevis af champagne, og har ikke ligget på den lade side, når det gælder kvindebekendtskaber. Dertil kommer, at han tidligere har fyret millioner af om året på - sjov og ballade. Og mens vi andre gerne dummer os i fred, har Fetterlein altid pressen med, når han finder på nye stunts. Det ønsker han ikke for sine to drenge.

Læs mere:

Se også: Fetterlein: Slut med at bolle udenom

- Jeg opdrager mine børn til at blive ordentlige mennesker, der opfører sig pænt overfor andre. Det er det vigtigste for mig. Hvis jeg skal bestemme, så skal de have et roligt liv udenfor pressens søgelys. Jeg ved godt, at det er sådan, jeg lever mit liv. Men det er ikke noget, jeg ønsker for dem. De skal heller ikke nogensinde være med i et realityprogram, hvis det står til mig.

- Vil du råde dem i pengesager?

- Haha. Ja. Jeg kan jo i hvert fald fortælle dem, hvad de ikke skal gøre.

Læs mere:

Se også: Fetterlein får nye bisser for 28.000 kroner

Reality- Kongen
Frederik Fetterlein har ikke selv tal på alle de optrædener, han indtil videre har haft i forskellige realityshows, men han har fået bank i TV3 programmet: 'Tæsk en kendt', delt hans konkurs med hele Danmark i 'Luksusfælden' og senest har han været med i optagelserne til 'Fristet', hvor han fik tilbuddet om at levere en sædprøve til donorsæd.

- Er der ikke grænser for hvad du vil gøre for penge?
- Jo. Og jeg ville heller aldrig være med som 'almindelig deltager' i disse programmer. Men det passer mig fint at have en hovedrolle -eller komme ind og drysse lidt 'stjernestøv' over et show, siger han og griner.

Læs også:

Se også: Fattige Fetterleins dilemma: Skal jeg levere en klat donorsæd

- Du skal tænke på, at dette er mit arbejde nu. Jeg lever af at være en medieperson. Og jeg har brug for at tjene penge, det er ingen hemmelighed. Faktisk har jeg ikke tjent så godt og arbejdet så meget, siden jeg spillede tennis. Det er en fed følelse, at der er styr på tingene. Jeg ved hvor meget, der er tilbage, når de faste udgifter er betalt. Og jo mere jeg kommer i medierne, jo flere jobs får jeg. Så det er da klart noget, jeg udnytter, mens jeg kan, siger han og fortsætter.

- Da jeg sad i min lejlighed i Monaco og så det hele ramle økonomisk, så kunne jeg jo også bare have lagt mig ned og græde. Men det ville jeg jo ikke blive rigere af. Så jeg besluttede mig for at kæmpe mig op igen. Sådan er jeg bare af natur.

Dumme penge
Frederik Fetterlein lover, at han betaler af på sin gæld på 1,9 millioner, og han kan heller ikke længere finde på at bruge 25.000 på en læderjakke. Det sidste han har købt, er et par løbesko til 1000 kr.

- Jeg kan virkelig tage mig til hovedet over alle de 'dumme' penge, jeg har brugt. Jeg har jo bestilt rejser til 50.000 kroner og ladet været med at tage afsted. Det er jo så dumt. I dag bruger jeg tid på at sidde og søge rejser. Og man kan altså få udmærket luksus for 800 kroner pr. nat. Ja. Og så er der jo alle de penge, jeg har investeret, mens alt gik godt. De er også væk. Jeg havde simpelthen for store armbevægelser.

Sean beder om en 10'er til et computerspil, hvor man kan vinde slik. Det får han. Han får også en til. Men så er det slut.

- Han skal jo lære, at penge ikke bare vokser på træerne. Man kan ikke få alt hvad man vil. Det har selv hans far også skulle lære. Godt nok i en lidt sen alder.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen