Millionrabat på Erik og Annis villa

Kendis-parret Erik og Anni kan som så mange andre ikke komme af med deres villa. Stik imod hvad de tidligere har sagt, dumper de prisen betydeligt - igen

Erik og Anni sætter prisen på deres villa ydereligere ned. (Foto: All Over Press)
Erik og Anni sætter prisen på deres villa ydereligere ned. (Foto: All Over Press)

Kort efter Anni begyndte at afsone sin dom for rufferi i Horserød Statsfængsel, satte Erik deres fælles 148 kvadratmeter store villa i Gentofte til salg.

Læs også:

Se også: Se billederne: Sådan bor Erik og Anni

I slutningen af marts lød prisen for huset med sø-udsigt på syv millioner kroner, men i maj satte den tidligere rigmand prisen ned med 600.000 kroner.

Læs også:

Se også: Nu vil Anni og Erik hurtigt af med huset

I foråret antydede Anni overfor Ekstra Bladet at huset var blevet for småt til parret og deres lille datter og til Annis datter, Isabel.

Børneværelser
- Jeg har hele tiden haft det sådan, at jeg hellere ville finde et større hus med dårligere beliggenhed. Det er så smukt at vågne op med en udsigt over en sø, men for mig betyder kvadratmeter mere. At børnene har et værelse og der er plads i stuen. Jeg kan bare godt lide plads, sagde Anni og fortalte samtidig, at de ikke ville af med huset for hvilken som helst pris.

- Erik har hele tiden sagt, at hvis der er nogen, der vil give prisen, bliver det solgt. Ellers gør det ikke, sagde hun.

Men ifølge boliga.dk har kendis-parret netop skåret yderligere 400.000 kroner af huset, der nu er kan overtages for seks millioner.

Læs også:

Se også: Vi flytter sikkert til Spanien

Milliarder er væk
Erik Damgaard, der blev milliardær på salget af it-virksomheden Navision til Microsoft i 2002, har i de seneste år mistet det meste af sin formue på forskellige kuldsejlede projekter.

Damgaards investeringsselskab, Porteføljeinvest, indgav konkursbegæring lige før årsskiftet og en konsekvens kan blive, at han bliver erklæret personligt konkurs.

Parrets økonomiske krise kan være med til at presse prisen på Gentofte-villaen i bund i kampen for at få likvider.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen