TV: Fræk rødtop vinder Big Brother

19-årige Amanda fra Tølløse er vinder af 'Big Brother' 2012. Amanda har tidligere klædt Side 9 i Ekstra Bladet

Amanda vinder 'Big Brother' 2012. (Foto: Mogens Flindt)
Amanda vinder 'Big Brother' 2012. (Foto: Mogens Flindt)

105 dages indespærring er slut og Amanda kan kalde sig vinder af 'Big Brother' 2012.

Det har været en lang rejse med prøvelser, savn, skænderier, skøre grineture og vilde drukfester i de beskyttede og totalt overvågede rammer i det hermetisk lukkede 'Big Brother'-hus i Skovlunde.

LÆS OGSÅ:

Se også: Glad Big Brother-vinder: Derfor vil jeg gerne være kendt

Det er definitivt slut nu for Amanda, der ud over titlen og frihed også scorer 500.000 kroner for at klare samtlige 105 dage i frivillig fangenskab - næsten i hvert fald. For i marts blev Amanda stemt ud af 'Big Brother' af seerne. Men bare en uge senere blev den temperamentsfulde rødtop sendt ind i huset igen - men trods adskillige nomineringer klarede hun altså vejen til finalen.

Farvel til Umar
I finalen stod Amanda overfor Henrik og Umar, men godt halvanden time inde i det store afslutningsshow var det slut for Umar, der med færrest sms-stemmer blev lukket ud af huset.

Trods tredjepladsen var det alligevel en dansede glad Umar, der mødte verden og virkeligheden udenfor.

LÆS OGSÅ:

Amanda løb med de 500.00o kroner - Umar og Henrik fik ingenting. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 14. maj. 2012 - kl. 14:37 TV: Big Brother-tabere: Pyt med pengene

- Jeg er hundrede procent tilfreds. Jeg kunne ikke have gjort det anderledes, sagde Umar og fortalte, at han selv mener, at han er blevet meget mere tolerant af sit ophold i 'Big Brother'-huset.

- Hvis man synes, at jeg er firkantet nu, så skulle man have set mig for 105 dage siden, sagde 27-årige Umar, der har stået fast på sine holdninger og principper gennem sit ophold i huset.

LÆS OGSÅ:

De tre finalister i Big Brother 2012. (Foto: Mogens Flindt). TV - 7. maj. 2012 - kl. 15:45 TV: Big Brother-finalist tør ikke sige 'sex'

Andenplads til Hønse
Da afgørelsen skulle falde, måtte Henrik - også kaldet Hønse - nøjes med en andenplads. Men den håndhold-tossede knægt fra Thyborøn skjulte sin skuffelse godt og jublede i stedet over sin nyvundne frihed.

- Jeg har det bare pissegodt, udbrød han, da han kom ud af 'Big Brother'-huset.

LÆS OGSÅ:

Umar, Amanda og Henrik er klar til finalen. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 13. maj. 2012 - kl. 10:37 Big Brother-finalister rørende enige: Intet skuespil

Samtlige deltagere fra det døgn-overvågede reality-show var mødt op for at tage imod de tre finalister - og trods de mange skænderier og sammenstød, der har været i huset, var der kram og gensynsglæde blandt alle, der har været lås inde sammen.

1 af 2 Umar, Amanda og Henrik var søndag aften i 'Big Brother'-finalen. (Foto: Mogens Flindt)
2 af 2 Amanda vinder 'Big Brother' 2012. (Foto: Mogens Flindt)
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen