Glad Big Brother-vinder: Derfor vil jeg gerne være kendt

Amanda har flere gange i fortalte sine medbeboere i 'Big Brother'-huset, at hun gerne vil være kendt. Det giver sejren hende nu i den grad nu en mulighed for at blive

Amanda vinder 'Big Brother' 2012. (Foto: Mogens Flindt)
Amanda vinder 'Big Brother' 2012. (Foto: Mogens Flindt)

Det var en jublende glad Amanda, der søndag aften kunne forlade 'Big Brother'-huset som vinder af det 105 dage lange tv-show.

LÆS OGSÅ:

Amanda vinder 'Big Brother' 2012. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 14. maj. 2012 - kl. 12:15 TV: Fræk rødtop vinder Big Brother

Ud over æren og de 500.000 som vinderen scorer, så kan sejren også betyde, at den 19-årige pige fra Tølløse får sin drøm om at blive kendt til at gå i opfyldelse.

Flere gange under sit ophold i huset, har Amanda givet udtryk for, at hun gerne vil være et kendt ansigt i Danmark. Og det har den tidligere Side 9-pige en særlig grund til.

Fokus på de hjemløse
- Jeg vil gerne være med til at sætte fokus på nogle ting, der normalt ikke bliver sat så meget fokus på - blandt andet på de hjemløse, siger rødtoppen, der bag sin hårde og kontante tone gemmer på et stort hjerte.

LÆS OGSÅ:

Umar, Amanda og Henrik er klar til finalen. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 13. maj. 2012 - kl. 10:37 Big Brother-finalister rørende enige: Intet skuespil

Derfor har Amanda også besluttet sig for, at nogle af de penge, som hun netop har vundet, skal gå til de hjemløse.

- Præcis hvor mange ved jeg ikke endnu, siger hun.

Ingen fordel
Amanda er den 'Big Brother'-deltager, der har været nomineret flest gange - og i marts stemte seerne hende ud af huset. Bare en uge senere røg hun tilbage igen. Men de otte dage ude i virkeligheden kan have givet hende et taktisk forspring i forhold til Henrik og Umar, som hun stod overfor i finalen.

- Har det været en fordel for dig, at være ude af huset en uge?

- Nej, seernes mening skifter hver dag, så det har jeg ikke kunnet bruge til noget, siger hun.

- Hvad har så afgjort, at du nu står som vinder?

- Jeg tror, at jeg har vundet, fordi jeg har været mig selv hele vejen igennem, siger Amanda, der beskriver det som 'hårdt' at være inde i huset.

- Især den sidste uge var hård, siger hun.

Amanda og hønen
Amanda har ikke lagt skjule på, at hun ikke havde så meget til fælles med Umar og Henrik, så den sidste tid som frivillig fange har Tølløse-pigen knyttet et stærkt bånd til 'Big Brother'-hønen Emmy.

- De har lovet mig, at de har fundet et godt hjem til hende, siger den glade vinder, der ellers var parat til at ofre lidt af sin præmie på et hønsehus, hvis Emmy skulle ende som hjemløs efter 'Big Brother'.

....opdateres

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere