Kendte danskere deler ud af skønhedstips

Se hvad Christiane Schaumburg-Müller, Marie Askehave, Gun-Britt og Szhirley gør for at holde sig smukke

Når kendte danskere indtager den røde løber, ser de altid smukke ud. Men hvad gør de for at vedligeholde deres udseende?

Ole Henriksen arbejder til dagligt med skønhed i L.A. For ham er en god fugtighedscreme vigtig. Men han understreger, at ægte skønhed kommer indefra.

- Vær glad for dig selv. Modtag dig selv med et smil hver dag. Det er noget, man skal dyrke. Ikke indimellem, men hele tiden. Sandheden er, at det er dig, der er i spejlet. Og hvorfor sammenligne sig med andre. Dyrk dig selv og din naturlige skønhed, siger han.

Undgå stress
Modeeksperten Jim Lyngvild er helt enig i, at skønhed kommer indefra.

- Det er fortærsket, men rigtigt. Og undgå stress. Stress er en skønhedsdræber. Man skal også have sex, det frigiver aggressioner, siger han til Ritzau.

Szhirley er enig og understreger, at det ikke kun et spørgsmål om produkter.

- Det bedste tip er at undgå stress, drikke vand og spise rigtigt. Hvis man har indre ro og selvtillid, skinner det igennem. Og så skal man ikke tømme ud af alle sine depoter, men også tænke på sig selv, forklarer sangerinden.

Husk make-uppen
Lykke og det at være glad gør Andrea Elisabeth Rudolph og Marie Askehave smukke. Og mens Christiane Schaumburg-Müller danser sig smuk, er skuespillerinde Julie Ølgaard og frisør Gun-Britt enige om, at det er vigtigt at fjerne sin makeup, inden man går i seng.

Tv-værtinde Lisbeth Østergaard anbefaler alle at få nok søvn og masser af vand, fordi begge dele hjælper på ens hud, humør og udstråling. Og netop sundhed mener bogaktuelle Pernille Aalund at kunne booste ved hjælp af en helt særlig drik.

- Risvand, afkog og grøntsagssaft. Det er noget, min body-coach har lært mig. Det mætter og udrenser. Et afkog, jeg bruger meget, er vandet fra en blanding af kartofler, persille og et stort løg, siger hun.

Skærm

Mest læste i flash!