Fetterlein vil sagsøge Se og Hør

- På vej i fængsel, står der på forsiden af denne uges Se og Hør om Frederik Fetterlein. Det passer ikke, mener sagens hovedperson, der nu vil lægge sag an mod ugebladet

- Jeg har talt med min advokat, for jeg gider ikke det pis, siger Frederik Fetterlein. (Foto: Gregers Tycho)
- Jeg har talt med min advokat, for jeg gider ikke det pis, siger Frederik Fetterlein. (Foto: Gregers Tycho)

Frederik Fetterlein er normalt en omgængelig mand, der uden bøvl accepterer, hvordan medierne fremstiller ham.

Men nu har han fået nok. Den tidligere tennisspiller vil nu lægge sag an mod Se og Hør, der på forsiden i dag skriver, at han er på vej i fængsel.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nu bliver jeg dansker igen

- Du må sgu ikke skrive den slags. Det er ulovligt. Jeg er ikke i nærheden af at være på vej i fængsel. Jeg har aldrig haft problemer med skattevæsenet og har styr på det, siger han.

Hele sagen drejer sig om, at Frederik Fetterlein har folkeregisteradresse i England, men ifølge ugebladet opholder sig meget i Danmark. Måske endda så meget, at han er forpligtet til at betale skat her i landet - og har været det i flere år.

Hvis SKAT kan bevise, at Fetterlein har undladt at betale til statskassen i årevis, risikerer han både bøde og fængsel. Men det afviser den tidligere tennisspiller altså er tilfældet.

- Hvor meget vil du kræve i erstatning af Se og Hør?

- Alt det, jeg kan, for det er jo løgn. Jeg har talt med min advokat, for jeg gider ikke det pis. Og fra nu af boykotter jeg dem, siger han.

Sober artikel
På Se og Hør tager redaktionschef Kim Bretov det kommende sagsanlæg med ro.

- Vi forholder os stille og roligt, siger han til Ekstra Bladet.

Ugebladet har endnu ikke hørt noget - hverken fra Frederik Fetterlein eller hans advokat.

- Vi afventer, hvad der sker. Jeg synes, at vi har holdt os inde for rammerne og lavet en god og sober artikel, der bekriver de gældende forhold, siger Kim Bertov.

Skærm

Mest læste i flash!