TV 3 kører den ind med Michael Monetz og Maria Donna Rudi

Rygterne svirrer om nyt realityprogram med rengøringsduoen Maria Donna Rudi og Michael Monetz. Men hverken TV3 eller realityparret vil sige noget

Der er nok af tv-underholdning i parret, der både kan gøre rent og synge - med og uden tøj på. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Der er nok af tv-underholdning i parret, der både kan gøre rent og synge - med og uden tøj på. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Det stormombruste reality-ægtepar Maria Donna Rudi og Michael Monetz, der er kendt som det syngende rengøringspar fra 'Talent' og senere fra utallige ægteskabelige kriser er blevet set i Tivoli til åbningen af Restaurant Grøften med et kamerahold i hælene.

Maria Donna og Michael - sidstenævnte hed før Bjørnson og nu Monetz, har begge evnet at tiltrække sig både seernes og mediernes opmærksomhed. Michael ved at udstille sin tissemand' på facebook og Maria Donna afklædte sig i mandebladet M!.

Hvad, der denne gang planlægges at vise frem, kan der kun gisnes om. Ifølge ugebladet 'Her og Nu' er der højst sandsynligt tale om endnu et realityprogram fra TV 3's side. Tv-stationen har haft massiv succes de senere år med programmer som 'Amalies Verden' og 'Familien på Bryggen'. Derfor er det nærliggende at tro, at stationen spinder videre på samme succes med parret som omdrejningspunkt.

Læs også:Må ikke sige noget
Endnu er det hele hemmeligt, og hverken TV3 eller den 35-årige Maria Donna vil bekræfte noget.

- Jeg er bare ved at lave tv i øjeblikket og kan ikke sige, hvad det er til. Desværre. Men jeg skal nok sige til, når jeg må, siger den 38-årige Maria Donna Rudi og griner glad.

Læs også:

Penis-Michaels kone Maria Bjørnson var med til søndagens Oscarfest. Her ses hun i selskab med Richard David Boyle. (Foto: Privatfoto) Danske kendte - 3. mar. 2011 - kl. 15:45 TV: Fra nøgenmodel til Oscar-diva


Maria Donna Fonden
Sangerinden har også etableret Maria Donna Fonden til fordel for kriseramte kvinder. På Facebook kan folk donere penge til en lukket konto, der skal gå til kvinder, der selv beder om hjælp. Indtil videre har den optimistiske sangerinde fået fire henvendelser fra kriseramte kvinder. Endnu er det uvist, hvor rundhåndet folk har været med donationerne.

- Jeg har ikke været i banken endnu, siger Maria Donna. Jeg har også en single 'Strip to the Bone' ude nu med min papdatter Camilla, hvorfra al overskuddet går til formålet. Jeg kan ikke sige noget om salget, da jeg først kan se det med måneders mellemrum, siger hun.
Singlen har kun været på markedet i halvanden måned.

Læs også:

Se også: Maria Bjørnson: Min far tævede min mor


På facebook kan man følge med i hendes programaktiviter, der allerede nu indeholder et par optrædender i Frederikssund, Køge, Aalborg og Stege. Den ihærdige kunstner holder folk opdateret på Facebook.

Skærm

Mest læste i flash!