Undskyld undskyld undskyld

Mads Christensen bøjer nakken, efter han fik kobbel af rasende kvinder efter sig

Mads Christensen har lagt sig ud med nogle kvinder, der mener, han er sexistisk. Vrøvl, mener han selv. (Foto: Mikkel Tariq Khan).
Mads Christensen har lagt sig ud med nogle kvinder, der mener, han er sexistisk. Vrøvl, mener han selv. (Foto: Mikkel Tariq Khan).

De fleste af os er klar over, at det sjældent falder i jord, når man beder kvinder om at holde kæft.

Og tilføjer man, at de burde slås ned og knaldes, mens de er bevidstløse, kan man være helt sikker på at få sat stolen for døren.

Men Mads Christensen har aldrig haft fine fornemmelser overfor provokerende udsagn.

Læs også:

- Mænd ville kunne føde et barn og betjene en maskine på samme tid, konstaterer Mads Christensen, som håber, at Kanal 6-programmet 'Gear og Lir' kan blive et tiltrængt pusterum for mænd i en kvindedomineret tid. (Foto: Erik Kragh) TV - 28. aug. 2009 - kl. 20:13 Blærerøven: Hold kæft, kællinger

’Jeg har utrolig svært ved at se, hvordan kommunikationsafdelingen på en stor arbejdsplads har kunnet retfærdiggøre at booke en taler/moderator, som aldrig udtaler sig uden at fremme sit budskab om, at kvinderne skal holde kæft og passe kødgryderne og at mænd skal lære at sige det til dem,’ skriver hun således harmdirrende.

Og beretter lidt om provokatørens udtalelser:

- IT branchen er heldigvis en af de sidste bastioner, som kan holde kvinderne ude. Kønskvoteringen er stadig nogenlunde sund og rask i jeres branche.

Læs også:

Se også: Mads 'Blærerøv': Jeg har fået dødstrusler

Ligesom han angiveligt skulle have kigget på de få fremmødte kvinder og have udbrudt:

- Hvad i alverden laver I her?.

Kritikken fik yderligere vind i ryggen af en anden IT-blogger, Dorte Toft, der skrev:

’Morskabsteatret med fokus på sure, dominerende, dumme kællinger, der bare skal sættes på plads, har imidlertid solgt billetter i mange år herhjemme, drevet flittigt af stand up’er, DR, TV2 og de øvrige medier. Der er publikum til humor med kvindeforagt og -had (misogyni), så hvem kan klandre nogen for at udnytte det.’

Læs også:

Se også: Privat er jeg ingen gøgler

Og sparker lidt igen til kvinderne, der blev sure over hans indlæg.

- Hvis de bliver sure over det her, hvordan bliver det så ikke om 20 år, når de sidder på magten? Det lover ikke godt.

Han er overbevist om, at hvis ikke mændene snart kommer med et modtryk, ender de som et appendiks til verdenshistorien.

Læs også: Blærerøven har ukendt barn

- Men de tror vel ikke, at jeg mener, at man skal slå kvinder ned og knalde dem, mens de er bevidstløse? De valgte at se på hullerne i osten.

- Men undskylder du?

- Jo-jo, jeg har ingen ambitioner om at såre nogen. Jeg beklager, hvis nogen har taget anstød. Men der er jo altid nogen, der bliver kede af det, hvis man har skarpe kommentarer.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere