Tina Lund og Allan Nielsen smider tøjet i reklame

Den gravide hestepige Tina Lund og eks-fodboldspilleren Allan Nielsen poserer i 'sexede' sloggi-underhylere i reklame - Tina indrømmer at hun elsker at ride i Sloggi-trusser

Sloggi-undertøj bliver af mange danskere betragtet som noget usexet praktisk mormor-undertøj. Derfor kom det også som en overraskelse, at den sexede ride-pige Tina Lund nu poserer i hvidt Sloggi-undertøj i en reklame - og så oven i købet sammen med sin mand Allan Nielsen, der dog har et par sorte Sloggi-underhylere på.

Tina Lund var gravid i tredje måned, da reklame-billederne blev taget, men det kan man altså ikke se på hendes flade mave.

Tina. Hvorfor reklamerer du nu for Sloggi-undertøj?

- Det er det undertøj, som jeg rider i. Sloggi er noget af det bedste undertøj at ride i, fordi de har sådan nogle hot pants-agtige trusser, som er meget behagelige at have på, siger Tina Lund til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ridepigen får en fodboldspiller

Hvordan fik du egentlig overtalt Allan til at stille op i bar mave iført Sloggi-underbukser?

- Fra starten var det ikke meningen, at Allan skulle være med i reklamen. Men Sloggi-firmaet fandt selv på ideen med, at vi også skulle lave reklamen som et par. Allan synes selv, at det var en god ide. Han er jo sportsmand, og Sloggi er jo sportsundertøj. Han er nu meget glad for sine Sloggi-underbukser.

Har det været en god forretning for Jer at reklamere for undertøj?

- Ja, det er jo en af grundene til, at man laver reklamer. Vi skal tjene nogle penge til firmaet. Og som sportspige kan jeg sagtens stå inde for Sloggi-underbukser.

Var du ikke lidt bange for, at det hele skulle blive lidt for mormor-agtigt?

- Næ. Jeg bruger som sagt Sloggi-underbukser, når jeg rider, og jeg føler mig ikke som en mormor. Men jeg bruger selvfølgelig ikke Sloggi-undertøj, når jeg skal i byen. På en bytur kan Sloggi godt virke lidt mormor-agtigt.

Du er gravid på reklamerbillederne for Sloggi?

- Ja billederne er taget i februar. Jeg var nok i 3, 5 måned. Jeg er i uge 24 nu. Jeg tror, at den største udfordring ved den reklameopgave var, at jeg ikke lige kunne suge min mave helt ind, siger Tina Lund og griner højlydt.

Hils Allan og sig, at han ser rigtig godt ud i sorte Sloggi underbukser?

- Ja, det gør han. Han ser faktisk rigtig godt ud. Da jeg så reklamen første gang tænkte jeg. Hold da helt kæft. Han står meget skarpere end jeg gør, siger Tina Lund, der ikke lægger skjul på, at hun er vild med sin Allan.

LÆS OGSÅ:

Se også: Allan og Tina smedet sammen til gospeltoner

1 af 2 
2 af 2 

Skærm

Mest læste i flash!