Havde nær fået tæsk

null

- Man lærer af sine erfaringer, mener Lasse Rimmer og fortæller om et job, der nær var gået galt, da han skulle underholde rekrutterne ved Skive Kaserne de sidste timer inden deres hjemsendelse.

- De var på deres niende time, og da jeg skulle på scenen kl. 15, var folk allerede ’pallevisne’. Jeg blev præsenteret med ordene:

’Jeg har en dårlig nyhed og en god. Den dårlige er, at stripperen er kørt galt og ikke kommer. Den gode er, at nu er der stand-up.’

Hvert femte minut blev der råbt ’Hvor lang tid er der, til vi skal hjem?’

Er der en kvinde til stede
- Det bliver hurtigt klart for mig, at folk er ude af stand til at koncentrere sig om en mand, der taler i 30 minutter. Så på en eller anden måde får jeg spurgt, om der over overhovedet er nogen kvinder til stede. En rødhåret rekrut bærer en kvinde hele vejen op på scenen og stiller hende der.

- Det er et meget konkret svar, siger jeg og laver en joke på det. Taler lidt med hende. ’Og så kan du egentlig godt gå tilbage og sætte dig’, siger jeg. Jeg har intet sagt, der krænker hende elle fornærmer ham, men pludselig kommer den samme rødhårede rekrut stormende mod scenen og vil slå mig.

Det stand up-show endte med, at militærpolitiet måtte ekskortere Lasse Rimmer ud på den anden side af kaserneporten.

Skærm

Mest læste i flash!