Hov! Er Lykke Mays bryster vokset?

Supermodellens fortrin har vakt opsigt hos de mandlige beundrere

Lykke May i henholdsvis 2012 og 2002. Er modellens bryster vokset de seneste 10 år? (Fotocollage: Twitter/Mik Eskestad)
Lykke May i henholdsvis 2012 og 2002. Er modellens bryster vokset de seneste 10 år? (Fotocollage: Twitter/Mik Eskestad)

ekstrabladet.dk kunne i går vise billedet af supermodellen Lykke May, der poserer nøgen på forsiden af maj-udgaven af Playboy.

Men der er noget ved den gudeskønne krop, der er faldet de mandlige læsere i øjnene.

LÆS OGSÅ: Nøgen Lykke May på forsiden af Playboy

Kigger man på billeder af den smukke model for år tilbage, synes hendes bryster ikke at være nær så fyldige, som de fremstår på de nye billeder. De mandlige spekulationer går derfor på, om Lykke May har fået lavet større bryster, eller om det blot er alderen, der har givet mere sul på den ellers så veldrejede krop.

Nøgenfotos lækket
Faktisk har Lykke May det med at skabe en del opmærksomhed - om hun vil det eller ej

Sidste år kunne alverdens interesserede nemlig se Lykke May, som hun blev skabt for 29 år siden, da en lang række sex- og nøgenbilleder af den danske model blev lækket på internettet.

LÆS OGSÅ: Lykke May-porno lækket på nettet

I 2006 handlede det hverken om nøgenfotos eller pinlige sexbilleder. I stedet vakte hun opsigt, da hendes navn blev nævnt i nyhedsmedier verden over. Baggrunden for omtalen var en anholdelse af supermodellen i Miami lufthavn, efter hun havde slået et medlem af kabinepersonalet på et fly mellem Amsterdam og Miami. Den dengang 23-årige Lykke May slap dog for fængselsstraf.

LÆS OGSÅ: Dansk topmodel gik amok i fly

Det har desværre ikke været muligt at få en opklarende kommentar fra Lykke May selv. Så det ser ud til, at de mange mandlige beundrere må ligge søvnløs - lidt endnu.

1 af 3 Lykke May pryder Playboys maj-udgave. (Foto: Twitter)
2 af 3 Supermodellen på arbejde til Sands modeshow i 2002. (Foto: Mik Eskestad)
3 af 3 Lykke May i henholdsvis 2012 og 2002. Er modellens bryster vokset de seneste 10 år? (Fotocollage: Twitter/Mik Eskestad)

Skærm

Mest læste i flash!