Oliver Bjerrehuus: Jeg har røget den sidste joint

Oliver Bjerrehuus står i sin midtvejskrise og har opgivet joints

Oliver Bjerrehuus har droppet stimulanserne og er blevet fan af virkeligheden. (Foto: Søren Osgood)
Oliver Bjerrehuus har droppet stimulanserne og er blevet fan af virkeligheden. (Foto: Søren Osgood)

Den 36-årige model har lagt sit liv om. Efter en turbulent periode hvor han og kæresten Gunnvør gik fra hinanden under stor mediebevågenhed, har han nu hanket op i sig selv.

Læs også:

Se også: Oliver Bjerrehuus i voldsomt slagsmål med kæresten

Bjerrehuus erkender, at han har levet et liv i overhalingsbanen, og står midt i sin midtvejskrise. Han har derfor valgt at holde op med at ryge joints, og han er begyndt at gå på Familieambulatoriet på Thoravej i København - et behandlingssted for misbrugere.

- Jeg er stoffri. Jeg aflægger urinprøver, og i snart to måneder har de været rene, fortæller en stolt Oliver Bjerrehuus til ekstrabladet.dk

Modellen bruger samtalerne på ambulatoriet og de rene urinprøver som terapi.

- Jeg kommer der af fri vilje. Det er en oase. Jeg tager urinprøverne, fordi de holder mig i ørerne. Det er lige som at spare op i banken, siger Oliver.

Læs også:

Se også: Nu kysser Oliver piger igen

Var en drengerøv
Oliver har med egne ord været en rigtig drengerøv og fyret den godt af.

- Jeg røg for meget. I hvert fald én gang i weekenden. Men det klæder ikke mit liv mere. Jeg er blevet fan af virkeligheden, siger han og erkender, at han ikke kan bruge stimulansen længere - heller ikke bare en gang imellem.

- Jeg kan nok aldrig ryge en joint mere.

Læs også:

Se også: Oliver: Slut med det vilde liv

Selverkendelsen kom, da kæresten Gunnvør i begyndelsen af det nye år forlod hans liv og tog datteren Sigga med sig og efterlod ham med uvished om, hvor han ville passe ind i den to år gamle piges liv.

- Jeg kom ud af mit forhold på en heftig måde. Og mine omgivelser havde brug for, at jeg lagde mit liv om, siger han.

Læs også:

Se også: Min søn er ikke voldsmand

- Jeg har gennemgået en udvikling de seneste tre måneder, hvor jeg tager ansvar, og det er skønt, siger han, og glæder sig over nu at have et godt forhold til Siggas mor og også til Anna von Lindholm, der er mor til Olivers 11-årig søn, Oscar.

1 af 4 Olvier Bjerrehuus går stadig i byen, som her på billedet hvor en heldig pige kom tæt på modellen. - Jeg drikker et par øl, men jeg kan ikke ryge en joint mere. Jeg ved godt, hvad konsekvensen er, siger han, efter han har set tragiske tilfælde af stofmisbrugere på Familieambulatoriet. (Privatfoto)
2 af 4 Oliver og Gunnvør havde et stormfuldt forhold, der flere gange blev sat på hold. I januar gik de endeligt fra hinanden, men deles stadig om datteren Sigga på to år. (Foto: Linda Johansen)
3 af 4 Oliver Bjerrehuus' karriere er på skinner igen. - Jeg er 36 år, og hvis jeg skal være model et par år mere, så gælder det om at være på toppen. Heldigvis har jeg ligget vandret, siden jeg lagde mit liv om, siger den efterspurgte model. (Foto: Føtex)
4 af 4 Oliver Bjerrehuus har droppet stimulanserne og er blevet fan af virkeligheden. (Foto: Søren Osgood)

Skærm

Mest læste i flash!