Robert Hansen jubler: Jeg skal være far!

Skuespillerens 10 år yngre kæreste Pernille er 13 uger henne. Parret har allerede fyldt babyværelset op og overvejet navne

Robert Hansen og Pernille Fredsklid Thøgersen har dannet par i tre års tid, og de havde snakket om børn. Snak var åbenbart nok, for nu skal de være forældre til efteråret. (Foto: Kenneth Meyer)
Robert Hansen og Pernille Fredsklid Thøgersen har dannet par i tre års tid, og de havde snakket om børn. Snak var åbenbart nok, for nu skal de være forældre til efteråret. (Foto: Kenneth Meyer)

Hvis det bliver en lille knægt, der kommer til verden til efteråret, når skuespilleren og tv-værten Robert Hansen og hans kæreste Pernille Fredsklid Thøgersen bliver forældre, så skal han formentlig hedde Herman Fredsklid Hansen.

- Det er efter min farfar, siger en jublende lykkelig Robert Hansen til ekstrabladet.dk onsdag.

Ikke planlagt
Det er ugebladet Se og Hør, der torsdag kan fortælle de glade nyheder om den tidligere skandale-plagede skuespiller. For Robert Hansen er det en befrielse, at han ikke længere behøver holde det hemmeligt.

- Vi har jo vidst det et stykke tid, men vi ville gerne lige holde det tilbage, indtil vi havde været til nakkefoldsscanning. Det var vi forleden, og det så så fint ud. Nu kan jeg bare heller ikke holde det tilbage længere.

- Det er fantastisk! Vi er så glade. Det var egentlig ikke planlagt, for Pernille har lige fået en elevplads hos et advokatfirma, så hun var begyndt på p-pillerne igen. Men vi havde snakket om det og havde altså også smidt pillerne en overgang.

Læs også: Se også: Robert og kæresten er flyttet sammen Robert og kæresten er flyttet sammen

Herreværelset ryger
Selv om 22-årige Pernille Fredsklid Thøgersen er 13 uger henne, har parret ikke kendt til graviditeten mere end et par uger. Alligevel er Robert allerede godt i gang med børneværelset i parrets 180 kvadratmeter store lejlighed på Vesterbro.

- Jeg havde jo ellers fået mig et rigtigt herreværelse med poolbord og det hele. Det har Pernille gerne villet have ud i lang tid, og det får hun så nu, griner han.

- Vi har allerede købt vugge og en hel masse andre babyting, så værelset er næsten allerede fyldt op. Nu venter vi bare på, at vi kan få kønnet at vide. Det kan vi om en lille måneds tid.

Må knibe sammen
Robert Hansen arbejder lige nu med forberedelserne til musicalen 'Den Eneste Ene', som i første omgang opføres i Glassalen i Tivoli. Men lige præcis omkring kærestens termin, spiller Robert og resten af holdet i Musikhuset i Aarhus.

- Vi ved jo godt, at det er svært med det job, jeg har, for jeg kan jo ikke bare smutte midt i forestillingen. Men jeg satser på, at jeg når at blive færdig i Aarhus inden, og jeg har sagt, at hun lige må knibe sammen lidt, for jeg vil jo vildt gerne være med til fødslen.

- Men hvis vi ikke når at blive færdige med turneen i Aarhus, når det er op over, må vi jo spille den forestilling uden pause, og så må jeg løbe ud af scenen og ud i bilen, griner den lykkelige vordende far.

Skærm

Mest læste i flash!