Syg Birchow på hospitalet

Midt i Linie 3's store succescomeback skranter Anders Birchow fortsat. Han var lørdag en tur på Rigshospitalet

Linie 3 er ikke helt unge mere. Anders Birchow i midten skranter også en del, men han giver ikke op. (Foto: Mogens Flindt)
Linie 3 er ikke helt unge mere. Anders Birchow i midten skranter også en del, men han giver ikke op. (Foto: Mogens Flindt)

Læs også:

Se også: Prins Henrik på besøg i Linie 3's omklædningsrum

Anders Birchow kan ikke slippe af med den infektion, som han har pådraget sig i halsen.

- Anders lider meget under sin dårlige hals, og han var en tur på Rigshospitalet til tjek lørdag, siger Linie 3's manager Arne Worsøe til ekstrabladet.dk.

- Vi frygtede et kort øjeblik, at vi måtte aflyse aftenens show, men det er heldigvis ikke tilfældet, uddyber han.

Gennemfører uden aflysninger
Premieren på de tre komikeres comebackshow i Glassalen i Tivoli i torsdags var også i overhængende fare for at blive aflyst, men Birchow nægter at skuffe de mange fans.

- Han havde det ikke godt efter premieren, ligesom han heller ikke havde det godt efter gårsdagens show, men vi vil gennemføre hele turneen uden aflysninger, og det kommer vi, lover manageren.

Linie 3's comeback med showet 'Linie 3 Live 2012' er gået over al forventning, og anmelderne smider stjerner efter de tre aldrende komikere.

Læs også:

Se også: Glade anmeldere: Linie 3 kører i samme rille

Må gerne synge for lægerne
Birchow har nu fået noget mod sin halsinfektion, og så gælder det ellers om at passe og pleje halsen. Derfor må komikeren ikke lave andet end selve showet de næste mange dage.

- Han passer godt på sig selv. Og det var også derfor, han tog på hospitalet. Han har fået at vide, at han gerne må synge. Det var det vigtigste for ham og for os.

- Man har før hørt om sangere, der lige har taget et show for meget, og efterfølgende har måttet lægge sig syge i lang tid. Anders har fået lægens ord for, at han kan optræde med Linie 3, så vi kører på, siger Arne Worsøe til ekstralbadet.dk.

Skærm

Mest læste i flash!