Peter og Amalie flytter sammen

Det unge par slår sig ned i Hørsholm

Peter og Amalie flytter sammen i Hørsholm. (Foto: Anthon Unger)
Peter og Amalie flytter sammen i Hørsholm. (Foto: Anthon Unger)

Det går rigtig godt mellem Peter og Amalie. Så godt at Ulven har sagt sin lejlighed i Sverige op og flytter ind i Amalies toværelses hybel i Hørsholm nord for København.

LÆS OGSÅ:Farvellet til lejligheden i Sverige betyder, at det er slut med luksus som gulvvarme og altan.

- Amalies lejlighed er mindre end den i Sverige. Det er et ældre byggeri - det i Sverige er jo helt nyt, siger Peter, der ikke virker til at have noget imod den lidt ringere standard, når bare han kan være sammen med sin 'Malle'.

Første gang med fælles adresse
- Det er første gang, at vi sådan skal dele adresse og det bliver fedt, siger Peter, der er lidt træt at livet i en taske.

LÆS OGSÅ:

Det var noget af en oplevelse at være med i 'Divaer i junglen', forklarer Amalie: - Jeg kalder det en dinosaurus-verden, fordi jeg synes virkelig, at det minder meget om 'Jurassic Park'. Det ligner fuldstændig det samme som i filmen, siger hun. (Foto: Gudmund Thai) TV - 27. feb. 2012 - kl. 22:01 Amalie: - Jeg er vant til at blive udstillet på det dummeste


- Vi har været lidt her og der, og det er sådan lidt stressende i længden, siger Ulven, der glæder sig til at få lidt ro på.

- Så skal I til at lege familie - sådan for alvor. Har I så afklaret, hvem der skal støvsuge, og hvem der skal lave mad og sådan noget?

- Ha ha - njaa...vi er faktisk lidt uenige om, hvem der laver hvad. Jeg synes, at jeg laver det meste, siger Peter, inden Amalie kontant afbryder.

Amalie som husmor
- Sandheden er, at jeg støvsuger, jeg laver mad, jeg vasker tøj. Jeg laver det hele. Når Peter gør det, bliver det alt for sjusket. Så vil jeg hellere selv, siger hun overbevisende.

LÆS OGSÅ: Se også: Amalie: Uden reality-tv var jeg intet

Amalie: Uden reality-tv var jeg intet

- Du lyder som en lille husmor...

- Ja, jeg kan også godt lidt at rydde op og rykke rundt på tingene, men jeg synes også, at det er lidt hård, at skulle klare det hele, siger Danmarks reality-dronning.

Det forelskede par har god tid til at flytte. Først pr. første juni skal Peter være ude af sin lejlighed i Malmø.

Skærm

Mest læste i flash!