Dan Rachlin: Medina kan adoptere kæresten

Radioværten Dan Rachlin langer ud efter Medina på Facebook

Dan Rachlin er bestemt ikke Medinas største fan. Senest har Medinas valg af kæreste forarget radioværten. (Fotocollage: Jakob Jørgensen/Claus Bonnerup)
Dan Rachlin er bestemt ikke Medinas største fan. Senest har Medinas valg af kæreste forarget radioværten. (Fotocollage: Jakob Jørgensen/Claus Bonnerup)

Se Ekstra Bladet konfrontere Medina i videoen herover

-----------------------

Det er faldet radiovært Dan Rachlin for brystet, at 20-årige Christopher er overvældet over den polemik billederne af ham og kæresten, 29-årige Medina, har skabt.

- Really ...overrasker det dig, at det skaber en del postyr, når landets populæreste sangerinde kysser med en på ca. 12?, skriver han på sin åbne Facebook her til morgen, efter at have læst Kysse-postyr overrasker Medinas flamme.

Christopher, der er kendt for sine hits 'Against All Odds' og 'Nothing In Common', kom pludselig på alles læber - og avissider, da han for nylig var i Los Angeles, hvor han blev spottet, mens han kyssede med Danmarks popdronning Medina.

LÆS OGSÅ:

Se også: Medina kysser med Christopher

Og senest igen søndag aften, hvor parret sad tæt omslynget til Danish DeeJay Awards i Ballerup.

Læs også:

Se også: Medina årets artist ved DDJA

Her var også Dan Rachlin til stede og kunne ved selvsyn se de to unge sangere kysse hinanden.

LÆS OGSÅ:

Se også: Medinas hede kys

Kærester?
De to er dog endnu ikke klar til at kalde sig officielle kærester, hvilket den 48-årige Rachlin også harcelerer imod.

- Og mht. Hvad I kalder jer selv, hvad med mor og søn?, skriver han i en opdatering på Facebook.

Nogle af Rachlins venner kan ikke se problemet i, at der er ni års aldersforskel mellem Medina og Christopher, hvortil Rachlin svarer:

- Der er ingen problemer overhovedet. Og når de er færdige som kærester, kan Christopher jo blive adopteret, skriver Rachlin, der før har svinet Media på det elektroniske medie.

Læs også: Se også: Dan Rachlin sviner Medina Dan Rachlin sviner Medina

En anden af Rachlins venner mener, han skal lade parret være.

- Jeg er pivligeglad med, hvem hun kæreste med, om hun så dater Lille Per. Det var en joke! Når det så er sagt, tror jeg godt man kan tyde noget om hendes State Of Mind ved at se, hvem hun kærester med, slutter han.

1 af 2 Medina og Christopher sammen til Danish DeeJay Awards i Ballerup. Dan Rachlin var også til stede ved arrangementet, så han kunne fra første parket se det forelskede par, som han altså kalder mor og søn på grund af de ni års aldersforskel. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Dan Rachlin er bestemt ikke Medinas største fan. Senest har Medinas valg af kæreste forarget radioværten. (Fotocollage: Jakob Jørgensen/Claus Bonnerup)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere