Kysse-postyr overrasker Medinas flamme

Den unge sanger Christopher har ingen problemer med at finde inspiration til nye kærlighedssange

Christopher kysser med Danmarks for tiden største popnavn, Medina. Det giver den unger sanger god inspiration. (Foto: Anthon Unger)
Christopher kysser med Danmarks for tiden største popnavn, Medina. Det giver den unger sanger god inspiration. (Foto: Anthon Unger)

20-årige Christopher er pludselig på alles læber - men ikke kun på grund af sine hits 'Against All Odds' og 'Nothing In Common'.

Da han for nylig var i Los Angeles for at være det danske islæt ved den årlige Kids Choice Awards i byen, blev det nemlig afsløret, at han kysser med Danmarks popdronning Medina.

LÆS OGSÅ:

Se også: Medinas hede kys

Siden da er han blev jagtet for en kommentar om deres forhold, og han kan godt mærke, at der pludselig er en anden interesse for ham.

Overvældet
- Jeg må indrømme, at jeg ikke var klar over, at jeg ikke kunne gå på Beverly Boulevard i Los Angeles, uden at der fulgte journalister efter mig, siger Christopher, der er lidt overvældet over den polemik billederne af ham og Medina har skabt.

LÆS OGSÅ:

Se også: Medina kysser med Christopher

- Jeg tager det, som det kommer. Det er jo bagsiden af medaljen, kan man sige, siger han, men indrømmer, at omtalen nok ikke skader hans karriere.

Kærester?
- Det er omtale, men jeg ville da helst have, at det handlede om min musik, siger sangeren, der ikke vil fortælle, om han og popdronningen kalder sig kærester.

LÆS OGSÅ:

Medina var flankeret af sin tourmanager, Steffen, og ikke den nye flirt, 20-årige Christopher. Medina ville hverken be- eller afkræfte forholdet. (Foto: Jan Unger). Danske kendte - 4. apr. 2012 - kl. 10:49 TV: Medina hjem uden sin nye flirt

- Vi skal nok fortælle noget, når vi er klar til det, siger han, og smiler ved spørgsmålet om, hvorvidt han har svært ved at finde inspiration til nye kærlighedssange.

- Nej, det har jeg bestemt ikke, siger den unge sanger hemmelighedsfuldt.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere