L.O.C springer ud som tatovør

Tatoverer sin trommeslager på armen

Dette billede lagde L.O.C på twitter sent i går aftes. Manden, der bliver tatoveret er Michael Svane, som spiller trommer for L.O.C.
Dette billede lagde L.O.C på twitter sent i går aftes. Manden, der bliver tatoveret er Michael Svane, som spiller trommer for L.O.C.

Liam O'Conner har åbenbart flere talenter. Sent på aftenen i går fredag kunne man læse på hans twitter, at han har bevæget sig ud i tatoveringens kunst.

- Så fik jeg foreviget min bloddiamant om håndledet.. Men er også selv sprunget ud som tattovør..

Læs også:

Se også: L.O.C. tweeter løs om biluheld i Sønderborg

Det er L.O.Cs trommeslager Michael Svane, som har fået tatoveret ordet 'SWAG' på armen. Om han har været helt ædru, vides ikke. Men som man kunne læse tidligere samme aften på Liams twitter, kom tatoveringen ikke helt uventet.

Læs også:

Se også: L.O.C.: Usmart i en fart

- Så fik Tour-Tattovøren indfundet så i bussen.. Det her kan kun ende med noget underligt foreviget i huden..

Liam fik ifølge sin tweet selv en tatovering, bloddiamant. Hvilken han henivser til, kan man dog ikke tolke ud af tweeten.

Tatoveringen på Michael Svane ser autentisk ud, men det har ikke været muligt at få en uddybning fra den nyudsprungne tatovør selv.

L.O.C spillede i går aftes på Pumpehuset i København, så billedet er efter al sandsynlighed taget efter koncerten. Rapperen USO, som synger med på hittet 'Momentet', kan ses bagved L.O.C.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere