Pernille sagde nej tak til X Factor

Pernille Rosendahl takkede pænt nej til at medvirke i X Factor, da hun første gang blev spurgt - men hendes manager fik hende på bedre tanker

Smukke Pernille Rosendahl sagde nej tak til jobbet som X Factor-dommer, da hun blev spurgt første gang. Men hun kom heldigvis på bedre tanker.(Foto: Mogens Flindt)
Smukke Pernille Rosendahl sagde nej tak til jobbet som X Factor-dommer, da hun blev spurgt første gang. Men hun kom heldigvis på bedre tanker.(Foto: Mogens Flindt)

Pernille Rosendahl har nu tre gange i træk medvirket i Danmarks mest populære TV-program X Factor med stor succes. Men hun sagde faktisk pænt nej tak, da hun første gang blev spurgt, om hun havde lyst til at være dommer i X Factor. Det afslører hun i et stor interview i det nye nummer af 'Alt for Damerne'.

LÆS OGSÅ:

Ingen ved - eller vil fortælle, hvorfor Jean Michel fredag valgte at forlade 'X Factor'. (Foto: Mogens Flindt) TV - 14. mar. 2012 - kl. 07:40 Mystikken om Jean Michel fortsætter

- Jeg ringede til min manager, der på det tidspunkt ikke var min manager endnu, og sagde: Ha, ha, ha, jeg er blevet ringet op af X Factor. Det vil jeg ikke. Jeg sagde nej, fortæller Pernille - og så blev helt stille i telefonrøret, før han svarede:

- Du er bare en kæmpe stor idiot, og nu ringer du og siger ja tak, forklarer Pernille Rosendahl til Alt for Damerne om episoden.

Pernille Rosendahl roser iøvrigt sin manager til skyerne:

- Han har været et meget vigtigt menneske i mit liv, fordi han er klog. Han er en mand, der er interesseret i udvikling. I at vores fortælling som mennesker bliver ved med at udvikle sig, så vi ikke bare står på samme sted hele livet, siger Pernille om sin manager, der hjalp hende med at komme ud af sin såkaldte comfort zone.

LÆS OGSÅ:

Her er Ida, Morten Benjamin og Line. Deres mentor Pernille Rosendahl mener, at de alle tre har potentialet til at vinde X Factor.(Foto: Klavs Bo Christensen) TV - 13. mar. 2012 - kl. 16:36 TV: Pernille: - Alle mine tre deltagere kan vinde

1 af 3 Pernille Rosendahl optræder her i et lidt frækt outfit med bar mave og udsigt til masser af hud.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 De tre X Factor-dommere Cutfater, Pernille og Blachman. De er lige så forskellige som ild, vand og luft.(Foto: Jesper Mortensen)
3 af 3 Smukke Pernille Rosendahl sagde nej tak til jobbet som X Factor-dommer, da hun blev spurgt første gang. Men hun kom heldigvis på bedre tanker.(Foto: Mogens Flindt)