Ghita Nørby: Jeg er i mit livs krise

Den kriseramte skuespiller krængede sit indre ud under optagelse til talkshow på TV 2 Charlie

Efter optagelserne havde Ghita Nørby intet imod at stille op til fotografering med sit dybt berørte publikum. (Privatfoto)
Efter optagelserne havde Ghita Nørby intet imod at stille op til fotografering med sit dybt berørte publikum. (Privatfoto)

Sensommerens skilsmisse fra Svenn Skipper har kastet Ghita Nørby ud i sit 76-årige livs alvorligste krise.

En krise, hun regner med vil vare resten af livet, men som hun på forunderlig vis alligevel har fundet ud af at 'trives' med.

Det berettede hun ifølge publikum under optagelserne til 'Meyerheims Nye Talkshow' i aftes.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ghita flytter hjem igen

Hudløst ærlig
I showet, der bliver sendt engang i marts, fortæller hun hudløst ærligt om sidste års skilsmisse fra gemalen gennem 27 år, den 64-årige kapelmester Svenn Skipper - og om livet uden ægtefælle.

- Det var meget gribende at høre hende fortælle, siger parret Lotte Marnow og Poul Gardbo og fortæller, at divaen på trods af skilsmissen virkede glad.

- Hun fortalte, at det sværeste for hende nu er at spise alene. At købe ind og lave mad har hun det godt med, men når hun så sidder alene ved bordet, er det svært at få gaflen op til munden. Derfor fortalte hun også, at hun er nødt til at være 'uartig' - det består i at læse avisen, imens hun spiser.

LÆS OGSÅ:

Se også: Ghita: En storforbruger af mænd