Paradise-stripper vil ha' mere fyld i brysterne

Den 31-årige Paradise-deltager har silikonebryster, men vil have lavet dem større

Den 31-årige Angelin Jobda har flere gange være Side 9-pige i Ekstra Bladets spalter. Stripperen er en af de ældste deltagere i Paradise Hotel. Foto: Robin Funder
Den 31-årige Angelin Jobda har flere gange være Side 9-pige i Ekstra Bladets spalter. Stripperen er en af de ældste deltagere i Paradise Hotel. Foto: Robin Funder

Hun slanger sig på skærmen i sexet tøj i Paradise Hotel som den 31-årige stripper, der ikke er bleg for at blotte silikonerysterne. Men selv om hun gerne viser sin størrelse DD frem for offentligheden, er det ikke store nok for Angelin Jobda, som nu vil have fyldt mere silikone i brysterne.

LÆS OGSÅ:- Jeg synes, at mere silikone vil passe godt til min størrelse, siger den 31-årige Paradise-deltager til ekstrabladet.dk. Stripperen regner med at få brysterne lavet inden for de næste tre måneder. Hun understreger dog, at brysterne ikke skal have en 'Linse-størrelse.'

LÆS OGSÅ:

Se også: Paradise-deltager: Vi er bare unge og barnlige

Fra B til DD
Hun fik fyldt 400 milliliter silikone i B-skålen for tre år siden, så barmen voksede til en størrelse DD. Men Angelin ønsker altså at få fyldt brysterne mere ud, så de i alt kommer til at indeholde 800 mililiter.

- Det kan godt være, at folk har fordomme, men jeg skal ikke leve mit liv efter, hvad andre tænker. Jeg gør det ikke for mit arbejde eller for andre. Jeg får udelukkende lavet brysterne for mig selv, siger den 31-årige Angelin Jobda, der har polsk og canadisk baggrund.

LÆS OGSÅ:

Se også: Paradise-pige afslører forkærlighed for numseleg

Sammenlignet med Susan K
Både Jeanette og Sascha har tidligere sammenlignet stripper-Angelin med Susan K, som knaldede første aften hun kom til hotellet i sæson fire. Men selv om både Susan K og Angelin er i 30'erne, rører sammenligningen med den blonde eksdeltager ikke den 31-årige stripper.

- Det er fint nok at blive sammenlignet med Susan K, jeg er kold, siger Angelina jobda, der dog afviser at have haft sex med makkeren Sebastian den første aften, hun ankom til hotellet.