Ghita Nørby smider pressen på porten

Den danske skuespillerinde Ghita Nørby har igen fået diva-nykker - her til aften smed en sky og skræmt Ghitha Nørby pressen på porten i forbindelse med en tv-optagelse af 'Meyerheims Nye Talkshow'

Ghita Nørby vendte ryggen til hele den danske presse. Her er en sur, sky og skræmt Ghita Nørby på vej væk fra pressen. (Foto: Jan Unger)
Ghita Nørby vendte ryggen til hele den danske presse. Her er en sur, sky og skræmt Ghita Nørby på vej væk fra pressen. (Foto: Jan Unger)

Danmarks store diva, Ghita Nørby har igen fået såkaldte diva-nykker, altså på den mere negative måde. I aften smed hun hele den samlede danske presse på porten i forbindelse med optagelsen af et kommende afsnit af 'Meyerheims Nye Talkshow', der skal sendes på et tidspunkt i foråret.

Pressen var ellers af TV2 inviteret til at overvære seancen, men pludselig fik Ghita Nørby kolde fødder.

- Jeg er meget berørt over, at pressen er tilstede. Jeg føler mig meget utryg, lød det fra divaen, der bad om at få fjernet pressen

Men det var åbenbart ikke nok at fjerne pressen fra selve begivenheden. Pressen blev også nægtet at følgte optagelserne til showet på et tv-monitor uden for studiet.

Ghita Nørby virkede både sky og skræmt. Og det kan måske skyldes, at hun skulle tale om et meget privat emne med Michael Meyerheim. Hvilket emne er ind til videre hemmeligt. Ikke engang programmets researcher kunne til eb.dk oplyse, hvad der egentlig foregik. Og hvorfor pressen i virkeligheden blev smidt på porten.

LÆS OGSÅ: Se også: Ghita Nørby dropper pressen Ghita Nørby dropper pressen

1 af 2 Ghita Nørby ses her med Svenn Skipper, som hun har været sammen med i mange år. Men nu er parret gået fra hinanden.(Foto: Thomas Lekfeldt)
2 af 2 Ghita Nørby vendte ryggen til hele den danske presse. Her er en sur, sky og skræmt Ghita Nørby på vej væk fra pressen. (Foto: Jan Unger)