Paradise-sex: Han har et gyldent sværd i bukserne

Jeanette fra 'Paradise Hotel' mener ikke, at hun har noget at klage over. Hun har nemlig aldrig haft så god sex som med Julian

Paradise-Jeanette har aldrig haft så god sex før, som hun har med Julian. (Foto: TV3)
Paradise-Jeanette har aldrig haft så god sex før, som hun har med Julian. (Foto: TV3)

Her til aften havde Julian og Jeanette sex for åben skærm for første gang i 'Paradise Hotel'. Og de to har åbenbart så god sex, at 19-årige Jeanette nu afslører, at Julian er det bedste knald, hun nogensinde har haft.

Om det er den gode sex, der holder de to turtelduer sammen vides ikke, men de er i hvert fald blevet kærester, efter de er kommet hjem fra hotellet.

I aften er der endelig sex på 'Paradise Hotel'. Jeanette og Julian giver den gas under lagnerne. (Foto: ekstrabladet.tv) Danske kendte - 21. feb. 2012 - kl. 12:58 TV: Så er der sex på Paradise!

Ingen på højde med Julian
- Julian er den 10., jeg har haft sex med. Mange af dem har været engangsknald, og så har jeg haft to bollevenner. Men der er slet ikke nogen, der kan måle sig med Julian. Han kan bare noget med det gyldne sværd i bukserne, siger den imponerede Jeanette.

- Hvad er det, han kan?

- Pikken har en perfekt størrelse, og så kan han bare finde ud at at bruge den. Han kan virkelig tænde mig. Han kan bare noget med sin underdel, så jeg har bestemt ikke noget at klage over, siger hun.

18-årige Kanika Koch er lige flyttet til Hørsholm sammen med sin kæreste efter Paradise Hotel. Hun har intet at gøre med deltageren Jeanette Dzienis, der kaldte hende en thai-luder. Foto: TV 3 TV - 17. feb. 2012 - kl. 15:35 Paradise-Kanika: Jeanette er fyldt med bullshit

20-årige Julian synes også, at Jeanette er et godt knald. Der er bare lige én ting ved aftenens sex-show i 'Paradise Hotel', der irriterer hans mandelige stolthed: Tiden.

Ligner ikke det tog lang tid
- Det tog i hvert fald 20 minutter med forspil og det hele, men på tv ligner det ikke, at det tager særlig lang tid, siger Julian, der ellers er godt tilfreds med, hvordan deres sexseancer er blevet klippet sammen i programmet.

- Folk ved jo godt, at de klipper i programmet. Men der kunne da godt lige have stået i højre hjørne, at nu har han været i gang i 15 minutter, siger han.

Se også: Paradise-deltager: Vi er bare unge og barnlige

Julian mener, ligesom Jeanette, at deres sexliv er rigtig godt, og det har han ikke noget problem med, at folk ved.

De to turtelduer deler i øjeblikket Julians seng i Brønshøj. Men har planer om at flytte sammen i en lejlighed i København.

- Jeg bor egentligt hos min mor på Falster. Men der er rigtig langt hen til Julian, så derfor er jeg alligevel nærmest hos ham hele tiden, siger Jeanette.