Jørn Ege skal ikke røre mine bryster

Linse Kesslers datter Stephanie er ikke i tvivl - skandalelægen skal ikke operere hende næste gang, hun skal have noget løftet

Stephanie har intet imod Jørn Ege som kirurg. Hun har noget imod, at han kigger på hendes tæer. (Foto: Klavs Bo Christensen)
Stephanie har intet imod Jørn Ege som kirurg. Hun har noget imod, at han kigger på hendes tæer. (Foto: Klavs Bo Christensen)

Mens mor Linse ikke er helt sikker på, om det bliver skandale-kirurgen Jørn Ege, der skal svinge kniven over hende næste gang, så er der ingen tvivl hos hendes 21-årige datter Stephanie.

LÆS OGSÅ:

Se også: Linse tvivler på Jørn Eges evner

- Jeg har ikke lyst til at blive opereret af Jørn Ege. Han er dygtig, men jeg ville vælge en anden kirurg. Jeg har ikke noget imod, at han kaldes skandalelæge. Jeg kan godt lide Jørn, men jeg ville bare vælge en anden, siger Stephanie og forsøger at komme udenom en nærmere forklaring på, hvorfor hun vil vælge en anden.

LÆS OGSÅ:

Se også: Linses datter: Min mor er en fantastisk lækker kvinde

Her kommer hendes bramfri mor hende dog i forkøbet.

- Det er, fordi han kigger på hendes tæer, når hun er i narkose, siger Linse.

- Ja, er det ikke underligt, siger Stephanie eller Geggo, som hun oftest bliver kaldt og forklarer, hvordan hun opdagede 'tå-lureren'.

Det var, da hun fik nye bryster af sin mor som 19-årig. Dengang var det 'familie-kirurgen' Ege, der stod for operationen.

- Jeg havde forskellige strømper på, da jeg var i narkose, og det eneste, jeg lagde mærke til, da jeg vågnede op, var, at der var byttet om på de strømper. Jeg vågende op i min koger og sagde, 'Hvad er der sket nede ved mine fødder?'

- Så siger han, 'Ja du har gået i for små sko. Du skal passe på dine tæer'. Jeg har det altså ret svært ved, at han kigger på mine fødder, mens jeg er bedøvet, siger hun med et skævt smil.

- Læger kigger altså på negle på både hænder og tæer under narkose, beroliger Linse sin datter.

LÆS OGSÅ:

Linse, Mopper med det borgerlige navn Ann og Geggo, som rigtig hedder Stephanie, har en familietradition, hvor de mødes til morgenmad. Og det er ikke småting, der bliver diskuteret henover krydderbollerne. (Foto: Linda Johansen) TV - 16. feb. 2012 - kl. 16:43 TV: Linses datter: Fyrene skal spørge min mor om lov

1 af 2 Linse og Geggo har begge været under kniven hos Jørn Ege. (Foto: Klavs Bo Christensen)
2 af 2 Stephanie har intet imod Jørn Ege som kirurg. Hun har noget imod, at han kigger på hendes tæer. (Foto: Klavs Bo Christensen)