'X Factor'-Katrine vil være jurist

Drømmen som sangstjerne er slukket. Nu vil 27-årige Katrine i stedet prøve kræfter med jurastudiet

Nu vil Katrine prøve kræfter med jura-studiet. (Foto: Henning Hjort)
Nu vil Katrine prøve kræfter med jura-studiet. (Foto: Henning Hjort)

Med udstemmelsen af 'X Factor' er drømmen om sangkarrieren stoppet for en stund. Nu vil 27-årige Katrine i stedet søge ind på Jura-studiet i Aarhus, hvor hun håber på at komme ind på kvote to til sommer.

Der blev peget fingre og talt med store bogstaver i 'X Factor'. - Det klæder ikke programmet, mener Cutfather. (Foto: Mogens Flindt) TV - 18. feb. 2012 - kl. 09:00 Cutfather tosset over tonen: - Det er uhørt!

- Jeg synes, det er vildt spændende, og jeg vil rigtig gerne være offentlig anklager, siger Katrine, der igennem 'X Factor' selv fik at føle, hvordan det er at være i offentlighedens søgelys.

Studie giver tid til familien
Katrine er mor til Noah på syv og Oskar på tre år. Hun regner med, at hun får mere tid til familien, når hun har snuden i studiebøgerne.

Pernille Rosendahl ville give Sveinur en lektion, da hun skred fra 'X Factor'. (Foto: Thomas Lekfeldt) TV - 17. feb. 2012 - kl. 23:41 TV: Pernille: - Det var ikke planlagt

- Der er meget selvstudie, og så kan jeg jo selv disponere over tiden, siger hun.

Fyret fra VVS
Under 'X factor'-eventyret blev Katrine fyret fra sit job, som sælger for et vvs firma. Indtil sommer, hvor jurastudiet begynder, regner hun med at søge nogle sælgerjobs rundt omkring, men ved endnu ikke, hvad hun vil søge.

Se også: Katrine: Blachman kunne ikke ramme mig

- Jeg har slet ikke haft tid til at lede efter arbejde, mens alt det med 'X Factor' har stået på, siger hun.