Singleliv-deltager: Jeg har mere at byde på end kønssygdomme

Vi kender ham som den uheldige mand med de mange kønssygdomme i Singleliv. Nu håber han, at han kan vende heldet med ny billedserie

Rasmus fra Singleliv får her en lækker fræk julegave. (Foto: Peter Bredsgaard)
Rasmus fra Singleliv får her en lækker fræk julegave. (Foto: Peter Bredsgaard)

Rasmus fra Singleliv har fået nok af stemplingen som klamydia-manden. Han har derfor lavet vovede billeder til en kalender, der skal få folk til at tale om noget andet.- Jeg kan faktisk meget mere end at knalde piger og være uheldig med kønssygdomme. Jeg fik taget billederne, fordi jeg havde lyst til at gøre en forskel, og vise mig fra en anden side. Det er lavet lidt for sjov, for at tage lidt humoristisk pis på det hele, siger 37-årige Rasmus Birnbaum fra Singleliv.

Har nosser nok
- Der er mange der mener, jeg er kontroversiel og klam, fordi jeg har sagt, at jeg har haft klamydia og herpes. De mener, jeg skulle have holdt det for mig selv. Men jeg tror, at folk på den lange bane vil tænke, fuck, han har nosser nok til at turde sige noget om det, siger han og fortsætter:- Der er rigtig mange, der får klamydia. De knepper i flæng og glemmer at passe på, inklusiv mig selv, siger Rasmus.

Naturel på den fede måde
Rasmus har valgt at udstille sig selv på 13 billeder, der tænkt som en kalender, men som ikke nåede at blive udgivet, inden det nye år startede.

- Det er naturel. Det er sundt at se nogle normale mennesker. Der er mange piger derude, der godt kan lide en mand, med former. Og så fed er jeg altså heller ikke, siger han.

TV - 22. nov. 2011 - kl. 16:50 TV: Singleliv-Nick scorer damer

Rasmus håber på at billederne vil få folk til at se ham som noget andet end manden med de mange kønssygdomme, da han mener, at livet er for kort til klamydia.