Grådigt af Mary at modtage taske

Liselotte Lohmann langer hårdt ud efter Mary for at modtage en taske til 221.000 kroner

Liselotte Lohmann, her fotograferet i Grøften i Tivoli. Foto: Klavs Bo Christensen
Liselotte Lohmann, her fotograferet i Grøften i Tivoli. Foto: Klavs Bo Christensen

Det er udtryk for begær og grådighed, når Mary flasher en taske til 221.000 kroner i en krisetid, mener kabaretstjernen Liselotte Lohmann, der raser mod kronprinsessen på Facebook.

- Sælg den Mary ! og doner pengene til Mændenes hjem, uuuhhhhh det er sgu dårlig stil at rende rundt med en så dyr taske , der er ingen TASKER DER SKAL KOSTE DET ! Afsted med den !!!!!!!!, skriver Liselotte Lohmann på sin Facebook-væg.

Hendes reaktion kommer oven på nyheden om, at Kronprinsesse Mary i morgen på sin 40-års fødselsdag modtager en taske af mærket Birkin. Tasken har eftersigende en værdi på hele 221.000 kroner.

Se også: Mary får taske til 221.000 kroner <b>LÆS OGSÅ: Mary får taske til 221.000 kroner </b>

- Hold nu kæft, det er sgu ikke i orden! Det bliver pludseligt et begær, som jeg ikke bryder mig om. Jeg synes ikke, at et menneske i den position kan tage imod sådan en gave. Hun lægger sig på linje med party-piger som Britney Spears og Paris Hilton. Det klæder hende ikke, siger Liselotte Lohmann til ekstrabladet.dk.

Bortauktionér den
Liselotte Lohmann kalder det latterligt at modtage tasken.

- Jeg elsker for eksempel lækre biler, men jeg ville kun have taget imod en taske til den pris, hvis jeg måtte sælge den. Jeg synes, hun skal sige: Jeg har nok. Jeg vil modtage tasken, hvis jeg kan få lov at bortauktionere den og give pengene til et godt formål, siger hun til ekstrabladet.dk.

Se også: Dyr dyt til Margrethe <b>LÆS OGSÅ: Dyr dyt til Margrethe </b>

1 af 2 Her viser Mary sin nye Birkin-taske i selskab med Frederik, da hun forleden var med ham i Bruxelles. (Foto: Hanne Juul/All Over)
2 af 2 Liselotte Lohmann, her fotograferet i Grøften i Tivoli. Foto: Klavs Bo Christensen