Min kone har lovet det er slut med børn

Nikolaj Lie Kaas fik sin fjerde Robert for sin hovedrolle i Dirch-filmen og blev kysset tillykke af sin smukke kone Anne Langkilde - se billederne her

Anne Langkilde ønskede sin mand, Nikolaj Lie Kaas tillykke med sin fjerde Robert-pris med et stort kys - Jeg er meget stolt af ham, sagde hun. (Foto: Jens Dige)
Anne Langkilde ønskede sin mand, Nikolaj Lie Kaas tillykke med sin fjerde Robert-pris med et stort kys - Jeg er meget stolt af ham, sagde hun. (Foto: Jens Dige)

Nikolaj Lie Kaas skal snart forlænge kaminhylden med brædder for at få plads til alle sine filmpriser.

Til gengæld behøver han ikke at bygge huset ud for at gøre plads til flere børneværelser. For konen, Anne Langkilde, har lovet ham, at det er slut med at få børn.

– Hun lover, vi ikke skal have flere, siger Nikolaj, der i går fik sin fjerde Robert – denne gang for sin hovedrolle i ’Dirch’.

Og prisvinderen uddyber behovet for at aftvinge Anne løftet.

– Vi skal jo have livet tilbage, siger Nikolaj, der har døtrene Esther og Gerda sammen med Anne.

Ramte ikke plet
Som en af de sidste kom han halsende ind i Cirkusbygningen, hvor prisuddelingen fandt sted. Til trods for et nytårsforsæt om at stoppe med altid at komme for sent.

– Jeg kom jo ikke for sent. I mit hoved kommer jeg ikke for sent, siger Kaas til Ekstra Bladet.

Ifølge Anne går det dog ikke helt efter planen.

– Det er blevet bedre, men han rammer ikke plet hver gang. Til gengæld er han god til at være til stede, når han har fri.

LÆS OGSÅ:

Nikolaj Lie Kaas fejrede sin 'Ove Sprogøe Pris' med Sprogøes yndlings-drik: en Fernet Branca. Foto: Uffe Kongsted Film - 21. dec. 2011 - kl. 13:00 Lie Kaas er pisseirriterende

Fra scenen takkede Nikolaj sin kone for at være der.

– Tusind tak til min kone, der finder sig i, at jeg er blæst, når jeg laver film, og som aldrig bliver sur.

Efter prisuddelingen understregede Nikolaj Lie Kaas over for Ekstra Bladet, at netop den Robert var den bedste, han havde fået, fordi han havde knoklet så meget med ’Dirch’-filmen.

– Den har været otte gange hårdere end alle andre film, siger han.

LÆS OGSÅ:

Se også: Melancholia storsejrede ved Robert-festen
1 af 5 Sejren blev skyllet ned i godt selskab. Nikolaj Lie Kaas og Anne Langkilde fandt sammen med Paprika Steen og dennes mand, Mikael Rieck, der var producer på Dirch-filmen.(Foto: Jens Dige)
2 af 5 Der var buffet efter uddelingen, hvor en perlerække af A-navne kæmpede om at komme til maden. Her er det aftenens vinder Nikolaj Lie Kaas, der forsyner sig.(Foto: Jens Dige)
3 af 5 Nikolaj Lie Kaas og hans kone Anne Langkilde skal ikke have flere børn.(Foto: Jens Dige)
4 af 5 Nikolaj Lie Kass får sig en snak med Lars Ranthe, der fik prisen for årets bedste mandlige birolle for sin præstation som Kjeld Petersen i filmen 'Dirch'.(Foto: Jens Dige)
5 af 5 Anne Langkilde ønskede sin mand, Nikolaj Lie Kaas tillykke med sin fjerde Robert-pris med et stort kys - Jeg er meget stolt af ham, sagde hun. (Foto: Jens Dige)