Michael Bjørnsson: Mange vil gerne se mig i gulvet

TV 3-fighteren Michael Monetz, der tidligere hed Bjørnsson, har aldrig været bange for at udfordre skæbnen og prøve noget nyt, og han er klar til både at vinde og tabe i bokseringen i TV3's 'Tæsk en kendt'

- Sikke en overarm ... Michael 'Mean Machine' er i topform til det store TV3-bokseshow i Falconer Salen, som bliver ligger til grund for programmet 'Tæsk en kendt'. (Foto: Bob Foy)
- Sikke en overarm ... Michael 'Mean Machine' er i topform til det store TV3-bokseshow i Falconer Salen, som bliver ligger til grund for programmet 'Tæsk en kendt'. (Foto: Bob Foy)

Han udstråler stor selvtillid i bokseringen, og Michael Monetz, der tidligere hed Bjørnsson, er heller ikke bange for TV3-fighten 18. februar i Falconer Salen, hvor han risikerer at blive sendt i gulvet for fuld tælling.Nu m du tske Michael BjrnsonNu må du tæske Michael Bjørnson- Jamen, det er der sikkert mange, der gerne vil se, fordi jeg er den, jeg er, og aldrig har sneget mig langs væggene. Men jeg har forberedt mig godt, også her på Club La Santa med kvalificeret sparring, selv om jeg hver dag savner min smukke kone, Maria, siger den 48-årige sanger og skuespiller, mens han drikker cafe'con leche i Poolbaren efter morgentræningen.

Han tilføjer hurtigt:

- Maria har et hjerte og en stemme af guld, og vi har det bedre sammen end nogensinde. Ja, jeg savner hende enormt hver dag her på Lanzarote og sendte hende mindst 40 sms-beskeder de første to dage. Vi kan ikke undvære hinanden og kommer til at bo sammen, til vi dør, er jeg overbevist om.Maria Bjrnson smider kludene i sex-klubMaria Bjørnson smider kludene i sex-klub- Min sangkarriere er sat lidt på stand by, vil jeg gerne understrege, for jeg har startet et IT-firma, jeg ikke kan sige mere om, og ellers er jeg målrettet efter at få arbejde som skuespiller i USA, hvor jeg har en manager, der i samarbejde med mig også hjælper med at markedsføre Maria, der har en af Nordens smukkeste sangstemmer, konstaterer Michael, der også har fået nyt kælenavn, 'Mean Machine'.

- Ha, det er vel rammende, griner han.

- Eller måske ville 'The Blast from The Past' også passe godt til præsentationen i bokseringen. Men jeg hverken ryger eller drikker, så det asketiske liv og træningen inden finalen er lige mig, og jeg er overbevist om, jeg fortsætter boksetræningen på et eller andet plan.Michael Bjrnsson gav prof-bokser blodtudMichael Bjørnsson gav prof-bokser blodtud- Jamen, jeg har altid turdet mange ting i livet - det, andre blot tænker, og jeg er altid været klar til at betale prisen for det, hvis det går galt. Og jeg er også klar til at tage kritikken, hvis jeg får en røvfuld 18. februar, hvad jeg dog ikke tror, jeg gør.

- Min modstander? Han blev personlig perfid overfor mig på pressemødet. Det klædte ham ikke. Jeg har ikke noget imod ham. Hn kan sige, hvad han vil, men han kommer til at stå til regnskab for sine ord i bokseringen ...

LÆS OGSÅ:

Se også: For lækker til love - men ikke til tæsk

1 af 3 - Jeg har mindst 27-28 ting, jeg har fortrudt i mit liv. Men det smukkeste i verden er at tilgive og komme klogere videre, konstaterer Michael Monetz. (Foto: Bob Foy)
2 af 3 - Jeg smiler til alle, også når jeg er i byen og bliver provokeret, for det visuelle er 90 procent. Vi hører sjældent efter, hvad vi siger til hinanden, filosoferer sværvægteren, der påstår, han har mavemuskler af stål ... - Måske, vi får se, griner eks-europamesteren Hans Henrik Palm. (Foto: Bob Foy)
3 af 3 - Sikke en overarm ... Michael 'Mean Machine' er i topform til det store TV3-bokseshow i Falconer Salen, som bliver ligger til grund for programmet 'Tæsk en kendt'. (Foto: Bob Foy)