Michael Bjørnsson gav prof-bokser blodtud

Der var knaldhård sparring i bokseringen, da TV3's kendis-boksere indledte træningslejren på Lanzarote

Michael Montez var på i ringen mod sin sparringspartner. (Foto: Torben Jacobsen)
Michael Montez var på i ringen mod sin sparringspartner. (Foto: Torben Jacobsen)

Der var sved , blod og højt humør i bokseringen på Club La Santa, da tre af TV3's fire stjerne-fightere indledte en uges træningslejr på Club La Santa inden finalen i programmet 'Tæsk en kendt' ved et dinner-show i Falconer Salen 18. februar.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nu må du tæske Michael Bjørnson

Sangeren og skuespilleren Michael Monetz, 48, tidligere Bjørnsson, er med sine 188 cm og knapt 100 kilo en slagkraftig herre i sværvægt, og den første sparringspartner, mellemvægteren Henrik Bjerre, forlod allerede efter første omgang ringen med en skramme ved øjet og blodtud.

Allan Nielsen en aggressiv bulldog
Herefter måtte Monetz, med boksetilnavnet 'Mean Machine' selv indkassere et par drøje hug, da han blev konfronteret med en modstander i samme vægtklasse, 95 kilo tunge Rubio, som manden med Hollywood-drømmene gik tre omgange med.

Den tidligere landsholdspiller i fodbold, 40-årige Allan Nielsen, fik en mindre hævelse ved øjet, mens han i en aggressiv bulldog-stil jagtede sin sparringspartner i mellemvægtsklassen.

Endelig viste modellen Marc 'Pretty Face' Ciano, 25 år, der er ungdommens helt fra 'For lækker til love', at han kan tåle ikke så lidt mod sin kæbe i en boksering, når kæresten, norske Maria Kassandra, 20, er tæt ved ringside.

Ser lovende ud
Cheftræneren, Poul Duvill, gjorde status:

- Det ser lovende ud. Alle tre er 100 procent dedikerede og gør store fremstød fra gang til gang.

- Michael slår hårdt med højrehånden og har en skræmmende udstråling i ringen. Allan er meget bevægelig og hårdtslående. Han bokser, som han spilede fodbold, aggressivt med fornem teknik. Ciano er træningslejrens Dario, og han har en rigtig god rækkevidde samt viljen til at lære at bokse, så han ikke bliver til grin foran et stort publikum.

Den fjerde TV3-stjernebokser, eks-tennisstjernen Frederik Fetterlein, 41, meldte i sidste øjeblik afbud til træningslejren på Lanzarote og forbereder sig i København.

LÆS OGSÅ:

Se også: Grumme tæsk venter Fetterlein

1 af 2 Hans første sparringspartner Henrik Bjerre var pænt pyntet efter mødet med Monetz' solide næver. (Foto: Torben Jacobsen)
2 af 2 Michael Montez var på i ringen mod sin sparringspartner. (Foto: Torben Jacobsen)