Remee skaffede damer til Liam Gallagher

Oasis-stjernen lejede de to største suiter på Skt. Petri og omdannede den ene til privat restaurant, der blev fyldt med modeller

Liam Gallagher foran natklubben Zen i København. (Foto: Jens Dige)
Liam Gallagher foran natklubben Zen i København. (Foto: Jens Dige)

Se også: Remee: - Liam afbrød min detox <b>LÆS OGSÅ: Remee: - Liam afbrød min detox </b>

Takket være Remee og hans hold fra Zen manglede Liam Gallagher ikke kvindeligt selskab, da han i går inviterede til middag på Hotel Skt. Petri.

Ti smukke modeller sad med ved bordet, da Liam efter en dag i København holdt en forretningsmiddag, der ikke ligefrem kan karakteriseres som traditionel.

De var blevet inviteret for at kaste lidt glans over selskabet, der ellers ville have bestået udelukkende af mænd.

Hovedparten af dem havde natklubben Zen, som Remee står i spidsen for, inviteret. Og Liam Gallagher havde sørget for, at det kun var ham og hans hold, der kunne nyde skønhederne.

Tog sin bøf og gik
Oasis-stjernen, der er god for omkring 3,5 milliarder kroner, havde nemlig lejet de to dyreste suiter på det dyre hotel og omdannet den ene til en privat restaurant, hvor hans 25 mand store selskab svingede gaflerne og – ikke mindst – glassene.

Der var dog en anelse malurt i rødvinsglassene, for omkring kl. 20.30 eksploderede Liam Gallagher af vrede og blev så sur, at han tog sin bøf og gik ned til sin suite.

– Ja, han var vist lidt sur over den musik, de spillede, sagde en af de kvindelige middagsgæster, som Ekstra Bladet talte med efter middagen.

Da Ekstra Bladet mødte Liam Gallagher efter middagen, gav han ellers ikke udtryk for, at han var blevet overmandet af et vredesudbrud.

– Det var en god middag, sagde han, da han gik afsides for at ryge.

Landede med champagne
Når det var Zen, der skaffede smukke middagsgæster, skyldtes det, at Liam havde booket Zen til at stå for festen, der skulle afslutte hans mindre end et døgn lange ophold i København.

Ifølge Ekstra Bladets kilder var Liam og hans syv mand store crew i topform, da de landede i Kastrup i går ved 15-tiden. Da dørene til privatflyet blev slået op, kom hele gruppen ud med et glas champagne i hånden – suppleret af et mægtig godt humør.

Det blev dog bedre efter vredesudbruddet under den eksklusive middag, der foruden Liam bestod af hans direktør, hans manager, salgsdirektøren, et par danske investorer og Remee.

Sindssygt starstruck
Et møde, som den danske musiksmed havde set frem til.

– Det er bare så stort. Det er noget, jeg virkelig ser frem til, og jeg ved ikke, om jeg bliver sindssygt starstruck, når jeg møder ham. Jeg er aldrig god til at møde mine helte, har Remee tidligere sagt til Ekstra Bladet om mødet med stjernen.

Om Liams kone, Nicole Appleton, nogensinde finder ud af, at hendes mand hyrede ti skønheder til en lille, næsten intim middag, er dog mere tvivlsom.

Liams hold består af venner, han stoler på.

Og venner sladrer ikke.

LÆS MERE I EKSTRA BLADET:

- Første gang jeg oplever København

- Med privatfly til Danmark

- Fik p-bøde ved hotellet

1 af 3 Remee mødte sin helt og var ét stort smil. (Foto: Jens Dige)
2 af 3 Pigerne stod i kø for at feste igennem med den britiske rockstjerne. (Foto: Jens Dige)
3 af 3 Liam Gallagher foran natklubben Zen i København. (Foto: Jens Dige)