Se Medina og Mathias hotte video-date

Sangerinden og Medina spiste romantisk middag med Mathias Arvedsen på en romantisk date, som Mathias filmede og lagde ud på YouTube - se videoen her

Medina og Mathias Arvedsen er blevet glade for at bekræfte, at de er kærester igen. Det sker oven i købet på YouTube.(Foto: Anthon Unger)
Medina og Mathias Arvedsen er blevet glade for at bekræfte, at de er kærester igen. Det sker oven i købet på YouTube.(Foto: Anthon Unger)

Mathias Arvedsen og Medina er blevet så glade for at bekræfte, at de er kærester igen, at de nu tager alle platforme i brug for at sætte streg under det faktum.

I går smed Mathias således en lille video på YouTube, efter at han havde optaget Medina, der var til middag hos ham.

Se Mathias YouTube-video om hans date med Medina


– Se hvem jeg spiser LeLe med på min hjemmedate, skriver han på Twitter og linker til videoen, hvor Medina gør, hvad hun kan for at holde sig ude af syne.

– Du skal ikke filme mig, siger hun grinende.

– Det er min date i dag, lyder det triumferende fra Mathias.

LÆS OGSÅ:

Se også: Medina bekræfter kærligheden med numse-grams
LÆS OGSÅ:Se også: Medina staver ad helvede til


1 af 2 Medina viser her stolt sin Mathias frem på den røde løber. På YouTube-videoen gør hun alt for at gemme sig.(Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Medina og Mathias Arvedsen er blevet glade for at bekræfte, at de er kærester igen. Det sker oven i købet på YouTube.(Foto: Anthon Unger)