Medina staver ad helvede til

Medina lavede to stavefejl i direkte tv på 'Aftenshowet' på DR1 på den t-shirt, som blev sat på lodtrækning til fordel for Afrika

Søren Rasted og Medina optrådte i Aftenshowet tirsdag aften, hvor de tegnede på t-shirts til fordel for Afrika-indsamlingen.(Foto: DR1)
Søren Rasted og Medina optrådte i Aftenshowet tirsdag aften, hvor de tegnede på t-shirts til fordel for Afrika-indsamlingen.(Foto: DR1)

'Den der staver d i gjort skal have sin ende smurt.' Sådan lyder et gammelt dansk ordsprog, når man for sjov vil skælde lidt ud på dem, der staver alt for dårligt. Og det ordsprog kaster vi altså lige efter Medina nu. Hun lavede nemlig hele to stavefejl på den t-shirt, som blev sat på lodtrækning i programmet 'Aftenshowet' på DR1 tirsdag aften til fordel for Afrika. TV-seerne havde betalt 50 kroner pr. sms for at deltage i lodtrækingen om Medinas t-shirt. Og den heldige vinder betalte således 25 kroner pr. stavefejl.

På forsiden af Medinas t-shirt havde sangerinden skrevet 'Vi bor her allesamen' - her mangler Medina altså et 'm' i det sidste ord.

Og på bagsiden af Medinas t-shirt havde hun skrevet: Du dør ikke af at hjæpe andre - her mangler et 'l' i det sidste ord.

LÆS OGSÅ:

Se også: Medina truer journalist: - Du dør af dårlig karma

Men pyt med stavefejlene. Og det kan da også godt være, at det var med vilje, at Medina lavede stavefejl. Hun skal under alle omstændigheder have stor ros for sin indsats i forbindelse med den store Afrika-indsamling, hvor hun sammen med Søren Rasted kendt fra bl.a. 'Aqua' og 'Hej Matematik' kæmper med 'Price-brødrene' om, hvem der kan samle flest penge ind til Afrika.

I 'Aftenshowet' afslørede Medina og Søren Rasted, at de vil optræde sammen i et nummer under det store indsamlingsshow lørdag aften.

LÆS OGSÅ:

Se også: Rasted og Medina vil bruge grimme kneb