Julie på kærlighedsferie med Bendtner

Klatretøsen og fodboldguden har været på opladsningsferie i Dubai sammen med Nicklas Bendtner, og de er ikke de eneste kendis-turtelduer i millionbyen

Til Fashion Awards 2011 havde Julie Zangenberg en silkehvid hud. Mon ikke, der er kommet lidt mere farve i kinderne efter partur til Dubai med Bendtner. (Foto: Anthon Unger)
Til Fashion Awards 2011 havde Julie Zangenberg en silkehvid hud. Mon ikke, der er kommet lidt mere farve i kinderne efter partur til Dubai med Bendtner. (Foto: Anthon Unger)

Den danske vinter er for alvor ved at bide sig fast i kinderne, og de fleste drømmer sig langt væk til varmere himmelstrøg. Den drøm har Julie Zangenberg og Nicklas Bendtner levet ud. De har nemlig været på parferie i millionbyen Dubai.

Det skriver klatretøsen på Twitter.

Opladnings-ferie
- Hej søde mennesker! Beklager jeg har været lidt under radaren, men tog et smut til Dubai med min kæreste på en opladnings-ferie. Fed by, skriver hun og fortsætter:

Se også: Alle vil i kassen med Bendtners kæreste

- Nu er jeg snart hjemme, skal i gang med en masse arbejde, fordi jeg er en heldig heldig pige, og glæder mig til at se jer igen. God dag!, skriver hun.

Lækkerbrun til modeugen
Nu er kendisparret tilbage i Danmark igen, og med nufundet kulør på kroppen og tilværelsen er de klar til den forestående modeuge, oplyser Julie Zangenbergs presse-agent, Elisa Lykke.

Julie skal traditionen tro se en masse modeshows, mens Bendtner springer ud med lanceringen af sin egen smykke kollektion.

Se også: Smukke Julies bedste år nogensinde

Modsat Julie og Bendtner, er det ikke ren afslapningsferie for Rory og Caroline i Dubai. Carolines far fortæller, at de skal ned og træne i varmen.

- Det er for koldt at træne udendørs i Monaco, så nu tager vi ned til varmen i Dubai i stedet, forklarer Piotr Wozniacki.

1 af 3 Her holder Jule Zangenbergs sin fødselsdag. Nu er der kommet mere farve på benene efter klatretøsen og Bendtner har været på kærestetur i Dubai. Lækkerbrun og afslappet er de begge nu klar til modeugen i København. (Foto: Mikael Rieck)
2 af 3 Julie Zangenberg og Medina holdte deres fødselsdag sammen på Nordre Toldbod i København. (Foto: Dorte Quist)
3 af 3 Til Fashion Awards 2011 havde Julie Zangenberg en silkehvid hud. Mon ikke, der er kommet lidt mere farve i kinderne efter partur til Dubai med Bendtner. (Foto: Anthon Unger)