Remee: - Liam afbrød min detox

Udrensning: Remee skulle have været på kuren i Thailand, men skal i stedet feste igennem med Oasis-Liam

Remee og sangeren Liam Gallagher fra Oasis skal feste sammen på popsmedens natklub Zen i det indre København. (Foto: Mogens Flindt)
Remee og sangeren Liam Gallagher fra Oasis skal feste sammen på popsmedens natklub Zen i det indre København. (Foto: Mogens Flindt)

Havde det stået til Remee, lå han i dette øjeblik et sted i Thailand og 'detoxede' for at få indflydelsen af sprut og lidt for megen fest ud af kroppen.

Men sådan kommer det ikke til at gå.

Hele denne uge står på fest i stride strømme på natklubben Zen, der i går lagde rammer til gulddrengenes fest.

I morgen kommer turen så til Liam Gallagher fra Oasis, der er i byen for at promovere sit tøjbrand, 'Pretty Green'.

Første face to face-møde
- Det er bare stort. Det er noget, jeg virkelig ser frem til, og jeg ved ikke, om jeg bliver sindssygt starstruck, når jeg møder ham. Jeg er aldrig god til at møde mine helte, siger Remee om det noble rockbesøg.

Popsmeden har været i jævn kontakt med Liam over de seneste to måneder, hvor alle detaljer til festen skulle aftales.

- Vi har talt sammen en enkelt gang og ellers sms’et og mailet hinanden, siger Remee.

Når Liam kommer til Zen i morgen aften, modtager han et håndskåret kort i messing, som kun 20 andre har. Med det i hånden kan Liam altid få et bord og en flaske sprut.

LÆS OGSÅ:

Se også: Remees natklub vrimler med rotter

Skrivelejr med Soluna
Når Liam er rejst, og modeugen med dens mange fester er overstået, kan Remee dog ikke flygte til sin thailandske strand og udrensningskur.

- Planen er at tage på skrivelejr med Soluna (Samay, der vandt det danske Melodi Grand Prix, red.), som jeg er ved at indspille en plade med. Hele verden kontakter os om hende, afslører Remee.

Der bliver jeg nødt til at indstille kroppen på lidt yderligere belastning, inden den får lov at smide affaldsstofferne.

1 af 2 Remee håber samtidig, at han kan lokke Liam til at bosætte sig i København. (Foto: AP)
2 af 2 Remee og sangeren Liam Gallagher fra Oasis skal feste sammen på popsmedens natklub Zen i det indre København. (Foto: Mogens Flindt)