De nye paradisoer bliver ikke stjerner

Flere tidligere Paradise Hotel-deltagere mener, at det nye hold får svært ved at få stjernestatus.

De nye Paradise-babes bliver kaldt wannabees, der ikke har de store chancer for at blive berømte.(Foto: TV3)
De nye Paradise-babes bliver kaldt wannabees, der ikke har de store chancer for at blive berømte.(Foto: TV3)

Det er ottende gang, Paradise Hotel løber over skærmen. Men der har bestemt ikke været problemer med at finde nye deltagere til showet, der før har givet Danmark realitystjerner som Amalie og Peter.

LÆS OGSÅ:

Julian er glad for damer, og så er alder ingen hindring - også selv om damerne ikke er glade for ham. (Foto: Screendump fra indslag) TV - 24. jan. 2012 - kl. 08:50 TV: Paradise-Julian: Jeg kan knalde alle tre mødre

De nye deltagere skal dog ikke regne med, at vejen til stjernerne er let. Jo flere sæsoner, jo flere er der også om buddet. Men mange af deltagerne håber alligevel, at Paradise Hotel kan være startskuddet til berømmelse.

- Der skal nok være et par af dem, der får skilt sig ud. Men vi er nogle fra de tidligere sæsoner, der virkelig har fået slået vores navne fast, siger Patrick, der var med i sæson seks af showet.

LÆS OGSÅ:

Linse er kendt for at elske store former. Og alders-størrelsen har også en betydning for hendes smag i mænd. (Foto: Rumle Skafte) Danske kendte - 23. jan. 2012 - kl. 22:50 Linse: Jeg er ikke til kuvøseguf

Det, mener han, bliver sværere for de nye deltagere. Nicoline fra sæson fire bakker ham op.

- Det er sjovt at se et nyt hold igen op mod ens eget, men de slår ikke os, siger hun.

- Efter den sæson, hvor jeg var med, er folk begyndt at melde sig til Paradise, fordi de så, hvad vi fik ud af det, siger Nicoline, der blandt andet fik tilbuddet om at være med i programmet "Paradise tur-retur" bagefter.

LÆS OGSÅ:

Linse Kessler prøver bikini foran spejlet. (Foto: TV3) TV - 21. jan. 2012 - kl. 11:14 TV: Storbarmede Linse prøver bikinier

- Men der er mange om buddet nu, og de skal ikke regne med, at de bliver stjerner af at være med, siger hun.

Tammie, der også var med i sæson seks, er ikke bekymret for, om nogle af de nye deltagere vil stjæle noget af berømmelsen fra hende.

- De fleste er bare wannabees, der har ansøgt flere gange om at komme med, og nu er de endelig kommet øverst i bunken, siger hun.

LÆS OGSÅ:

Steffan glæder sig til at se Amalie igen. Foto: eb.dk TV - 20. jan. 2012 - kl. 13:01 TV: Paradise-Steffan snaver Amalie i poolen

1 af 2 Ifølge de gamle Paradise Hotel-deltagere får deltagerne på det nye hold svært ved at få stjernestatus.(Foto: TV3)
2 af 2 De nye Paradise-babes bliver kaldt wannabees, der ikke har de store chancer for at blive berømte.(Foto: TV3)

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen