Johannes Møllehave: Jeg ville dø uden sex

Digterpræsten Johannes Møllehave har netop rundet de 75 år og fundet en ny 68-årig kæreste - og selvfølgelig dyrker han stadig sex

Fornylig fejrede digterpræsten Johannes Møllehave sin 75 års fødselsdag på Hellerup Parkhotel, hvor han præsenterede sin nye kæreste den 68-årige Winnie Sohns. Ekstra Bladet måtte ikke tage billeder af Winnie Sohn, fordi hun ikke ønskede at blive eksponeret til pressen. Men Johannes Møllehave havde dog intet imod at udtale sig om sin nye kæreste:

- Det er dejligt at møde en ny, men vi er enige om, at vi ikke flytter sammen. Vi har hver vores lejlighed. Vi kunne ikke drømme om at leve sammen som ægtefolk, så det kommer vi ikke til, siger Møllehave og tilføjer:

- Vi har rejst meget, og vi er heldigvis sammen, med den respekt, som man kan have ved netop ikke at være sammen 24 timer i døgnet, siger Johannes Møllehave til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ:

Se også: Møllehave: I får ikke en krone af mig

Det er en høj alder at finde en ny kvinde i?

- Jeg er lykkelig over, at hun er til. Men derfra og så til at sige 'nu skal jeg gifte mig med hende' - det er helt udelukket. Også fra hendes side. Det er vi enige om.

Kan du fortælle lidt mere om, hvornår der begyndte at komme romantik i luften?

- Nej.

Der lukker du i?

- Jeg synes ikke, at det komme Ekstra Bladets læsere ved. Men jeg har kendt hende i lang tid og har konfirmeret hendes børn.

Har du stadig sex?

- Ja, ellers ville man da dø. Det er da klart.

Gik jeg for tæt på?

- Overhovedet ikke. Jeg har så åbent et ansigt, at det trækker, når du står lige foran det.

LÆS OGSÅ:

Danske kendte - 7. apr. 2011 - kl. 06:00 Stiv Møllehave lagt i håndjern

1 af 2 Johannes Møllehave fortæller her Ekstra Bladets Jan Körner om sin dramatiske anholdelse foran Hotel D'Angleterre i april måned i år.(Foto: Kristian Linnemann)
2 af 2 Johannes Møllehave fortæller, at han ville dø uden sex. Digterpræsten er netop fyldt 75 år.(Foto: Kristian Linnemann)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen