Mille Lefehldt: Yoga er min lykkepilleDR er klar med en ny sæson af 'Lykke' med den 32-årige skuespiller i hovedrollen

Mille Lehfeldt slapper af med yoga. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Mille Lehfeldt slapper af med yoga. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

- Mit projekt for 2012 hedder 'tag det lidt med ro' - det er sådan lidt stress forebyggende. I de seneste to år har jeg bare arbejdet og knoklet med forrygende mennesker. Jeg har ikke haft ret meget fri.

Mille Lehfeldt smiler - og ser ganske afslappet ud.

Det, hun blandt andet har knoklet med er en ny sæson af DRs søndagsserie 'Lykke' - med Mille i hoved- og titelrollen, der får skærmpremiere søndag 21. januar. Igen spiller virksomheden SanaFortis en væsentlig rolle - denne gang er en ny stresspille på vej på markedet.

Yoga giver energi
Men når Mille skal have stresse af står den ikke på piller, men på yoga.

– Det er et fantastisk redskab, når man skal slappe af og hente ny energi. Det er halvandet år siden, jeg opdagede, hvad yoga kan gøre. Du kan sige, at yoga er min lykkepille.

I den nye sæson kæmper den karrierebevidste, men følelseshæmmede Lykke for at holde en ihærdig bejler ved navn Boris (Anders Juul) fra sengen og så bliver Lykkes bror Thomas (Laus Høybye) og veninden Maja (Mathillde Norholt) forældre.

Børn skal ikke planlægges
– Du er 32 år, så ....

– Ja, spørgsmålet om, hvornår jeg mon skal have børn, får jeg hele tiden. Det hører sig åbenbart til i min alder, afbryder hun med et grin og tilføjer:

– Det ærlige svar er, at vi må se, hvad der sker. Jeg tror ikke, det er noget der skal planlægges. Lidt lige som med lykke - den kan man ikke opsøge eller sætte mærkat på. Den kan være i alt og dukke op på alle tider. Men fra min omgangs kreds ved jeg, det kan være en stor lykke at blive forældre.

amgr@eb.dk

1 af 2 Noget af holdet på den nye udgave af 'Lykke'. Fra venstre Mathilde Norholt, Lars Høybye, Mille Lehfeldt og Anders Juul. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
2 af 2 Mille Lehfeldt slapper af med yoga. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen