Jes Dorph hyldet af dating-site

Landets største datingsite for folk over 40 har netop kåret den kommende Champions League vært til mest positive mandlige kendis anno 2011

Jes Dorph er populær hos de modne datere. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Jes Dorph er populær hos de modne datere. (Foto: Thomas Lekfeldt)


Jes Dorph-Petersen har budt på både gråd og grin på TV 2.(Foto: Jakob Jørgensen) TV De bedste - og sjoveste - øjeblikke med Jes

Juhuu!! Det er dejligt, livsbekræftende og sjovt at få tildelt sådan en ære i en alder af 52 år.

Tak til alle der synes, jeg stadig har en berettigelse her i tilværelsen.

Men det er også en overraskelse, for jeg har jo faktisk allerede for 12 år siden overskredet salgsdatoen for, hvornår man ikke længere er helt ung.

Til gengæld ved jeg med ære, at jeg står ved min alder, mine få grå hår og det faktum, at jeg er godt inde i livets 2. Halvleg.

Kære venner. Tak for udnævnelsen.

Pas på jer selv alle sammen og nyd jeres alder...!

Ovenstående var de glade ord til medlemmerne af datingsitet 40plus.dk, der med stor margen ned til nummer to og tre, Niels Hausgaard og Tommy Kenter, netop har kåret den kommende Champions League vært til årets mandlige Plus.

Blandt årets kvindelige kandidater løb Cecilie Frøkjær suverænt med ære og titel foran Sidse Babett Knudsen og Sanne Salomonsen på de næstfølgende pladser.

Hvis Jes, der som sædvanlig er ydmygheden selv, selv skulle have stemt – og bestemt, så havde Jesper Steinmetz og Karen Thisted løbet med titlerne.

Har fodbold på skuldrene
- Selvom jeg er blevet 52 år, er mit job jo fortsat en kende overvurderet og forbundet med lidt for meget hype. Men det er kun dejligt, at selvom jeg har nået Charlie-alderen, kan jeg stadig charmere mine medmennesker. Men det har faktisk altid undret mig, at jeg kunne vinde noget som helst, siger en storsmilende Jes Dorph-Petersen til ekstrabladet.dk

Selv ville manden dog, hvis det kom dertil, foretrække den lidt mere gammeldags facon, hvor man mødes face to face.

Pengepræmien på 2000 kroner, der fulgte med kåringen, er for både Jes Dorp-Petersen og Cecilie Frøkjærs vegne doneret videre til Folkekirkens Nødhjælp.