Sådan scorede Theresa Bonderøven

Moderne teknologi spillede en større rolle, end man lige skulle tro, da Hr. og Fru Bonderøv fandt sammen

Frank, Theresa og deres to børn bor sammen på 80 kvm. (Foto: DR)
Frank, Theresa og deres to børn bor sammen på 80 kvm. (Foto: DR)

Hvis man gik og troede, at bonderøve og bondepiger kommunikerer ved hjælp af røgsignaler og brevduer, kan man godt tro om igen.

Det gik nemlig noget mere højteknologisk for sig med både internet og sms, da DR's øko-kendisser Frank Erichsen og Theresa Maria Jessing blev kærester.

Det er december-udgaven af det eksklusive børnemagasin Kids Cover, der har fået Frank og Theresa til en sjælden gang at fortælle om deres privatliv på Kastanjegården.

I magasinet kommer det blandt andet frem, at det var Theresa der spillede den altoverskyggende aktive rolle, da Bonderøven skulle scores.

Fandt Frank på nettet
En af Theresas venner havde set Frank i DR-programmet Frilandshaven, hvor han havde været inde for en kort bemærkning for at vise, hvordan man kan bygge sin egen bageovn.

- Han var ret sikker på, at jeg ville synes, at Frank var fantastisk. Så jeg fandt programmet på nettet. Jeg kunne godt se, hvad han mente, fortæller Theresa til Kids Cover.

Sms'ede om bageovn
Herefter fik hun opsporet Franks mobilnummer og sms'ede ham med et par bageovns-spørgsmål, og så var forbindelsen etableret.

Lidt efter lidt fik Theresa overbevist Frank om, at det var på tide at droppe livet som omrejsende ungkarl, og i dag har parret to børn og er fælles om projektet om at leve som selvforsynende bonderøve på Djurs og på DR.

1 af 2 Frank og Theresa har langsomt vænnet sig til deres nye liv som tv-stjerner. (Foto: All Over)
2 af 2 Frank, Theresa og deres to børn bor sammen på 80 kvm. (Foto: DR)

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen