Lars Ulrich indgår forlig med eks-assistent

Den danske verdensstjerne har indgået forlig med sin tidligere assistent, der anklagede ham for lønfusk

Lars Ulrich har indgået forlig med sin tidligere assistent, Steven Wiig. (Foto: Anthon Unger).
Lars Ulrich har indgået forlig med sin tidligere assistent, Steven Wiig. (Foto: Anthon Unger).

Ifølge Marin Independent Journal har Lars Ulrich indgået et forlig med sin tidligere personlige assistent, Steven Wiig, der lagde sag an mod den danske verdensstjerne og anklagede ham for lønfusk.

Wiig, der var ansat fra 2001 til 2009, hævdede, at han arbejdede op til 80 timer om ugen som Ulrichs personlige assistent, med ansvar for at håndtere trommeslagerens omfattende kunstsamling, samt agere privatchauffør og altmuligmand i Ulrichs hjem.

Ifølge Steven Wiig undlod Lars Ulrich i årevis at betale ham for overtidsarbejdet, samt en række bonusser, som de to ellers havde aftalt. Den tidligere assistent mente, at have fået udbetalt en årsløn på 245.000 kroner, mens Ulrich forklarede, at assistenten havde modtaget 600.000 kroner i løn, plus fri bil og bolig, samt årlige bonusudbetalinger.

Læs også: Lars Ulrich anklages for lønfusk

Parterne skulle have mødt hinanden i retten mandag, men sagen blev klaret ved forlig inden den nåede så langt. Lars Ulrichs advokat, Howard King, har ikke ønsket at kommentere forliget overfor Marin Independent Journal.