Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Jim Lyngvild: Stop klynkeriet, Medina

Medina skal tænke på, at der er folk, der har det værre. - Kom over det tudetøs, vi køber den ikke, raser Jim Lyngvild

Jim Lyngvild synes, at Medinas selvynk er ved at blive for meget. - Hun er ikon for et helt land, og derfor skal hun tænke sig om, inden hun udtaler sig, siger han til ekstrabladet.dk. (Foto: Polfoto)
Jim Lyngvild synes, at Medinas selvynk er ved at blive for meget. - Hun er ikon for et helt land, og derfor skal hun tænke sig om, inden hun udtaler sig, siger han til ekstrabladet.dk. (Foto: Polfoto)

'Det er synd for dig' synger Medina. Og ifølge hendes egen optræden i søndagens udgave af 'Weekend Weekend' på TV 2 synes sangerinden også, at det er synd for hende selv.

- Jeg har gode og dårlige dage, og det er altså lidt ærgerligt i denne branche, fordi man nogle gange skal stå på scenen, kort tid efter man har haft et kæmpe skænderi. (...) Folk glemmer hurtigt, at der findes små hverdagsting, og at jeg er et rigtigt menneske, siger Medina i interviewet.

Det er sætninger som denne og flere andre, der får klummeskribent og modediktator Jim Lyngvild op af stolen på en hellig søndag.

- Stop klynkeriet, Medina! Du har det godt. Du er ved at falde over i ’Peter og Amalie-segmentet’, hvor der bliver klynket helt vildt. Det er ikke rimeligt, for du har sgu selv valgt det. Der er blevet mere Medina og mindre musik, siger han til ekstrabladet.dk.

LÆS OGSÅ: Medinas nøgenshow: Jeg vil bryde grænser

Selv om Jim Lyngvild understreger, at han respekterer den dansk-chilenske Medina, tærer det på modediktatorens tålmodighed at høre på hendes selvynk. Derfor gav han umiddelbart efter interviewet sangerinden en opsang på Facebook:

'Al ære og respekt for Medina - MEN JEG BLIVER SINDSSYG....!!!! Hvorfor skal hun HELE tiden ynke over hvor hårdt det er at være kendt? - Hun har om nogen SELV opsøgt det. Der er kvinder der har mistet børn, bryster og livsglæden, du tjener millioner og nyder at være i rampelyset - KOM OVER DET TUDETØS, VI KØBER DEN IKKE!!!'

Jim Lyngvilds reaktion kommer efter flere af Medinas seneste optrædener. Han mener, at klynkeriet er efterhånden er kulmineret.

LÆS OGSÅ: 'Nøgne' Medina hyldes: Årets Naturist

Er hun ensom?
I slutningen af november udkommer dokumentarfilmen 'For altid', som skildrer Medinas liv og musikkarriere. Her fortæller sangerinden selv om en af de bagsider, der følger med det glamourøse kendisliv. Det er især ensomheden, der har ramt den 28-årige sangerinde.

- Man kan ikke fortælle sine veninder og kæreste, hvordan man har det, hvis man er ked af det. De kan lytte, men de kan ikke helt sætte sig ind i det, siger Medina i den nye dokumentar.

Den køber Jim Lyngvild dog ikke.

- Det er ikke hårdt at være Medina. Hun kan bare lade være og i stedet flytte til Assens, sådan som jeg har gjort. Hun tjener så hysterisk mange penge, og hun bør lytte til ordsproget: ’Du skal passe på, hvad du beder om, for du risikerer at få det’, siger Jim Lyngvild.

- Hvorfor kan du ikke være ligeglad?

- Jeg kan ikke holde min kæft, når jeg synes, at noget er uretfærdigt. Medina er ikon for et helt land, og derfor skal hun tænke sig om, inden hun udtaler sig. Hun skal tænke på, de mennesker hun berører, for der findes folk, der har det rigtig rigtig svært, og hun kan nemt komme til at støde dem på manchetterne. Hun skal lade være med at bruge vores tv-tid på at forklare, hvor hårdt det hele er, lyder opfordringen fra Jim Lyngvild.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen