René Dif er blevet gift

Aqua-sangeren har i dag får et ja af sin Rikke Maija

Der er formodentligt stort smil på både René Dif og brud, når de siger ja ved alteret i dag. (Foto: Jakob Jørgensen)
Der er formodentligt stort smil på både René Dif og brud, når de siger ja ved alteret i dag. (Foto: Jakob Jørgensen)

Både Stine Kronborg og Audrey Castañada bekræfter til ekstrabladet.dk, at René Dif i dag har giftet sig med sin kæreste Rikke Maija, som han også har en datter med.

Aqua-sangeren skal angiveligt have skrevet nyheden på sin Facebook-profil, men også hans ekskæreste og tidligere tv-vært, Stine Kronborg, har luret, at René Dif i dag går til alteret med sin brud.

- Jeg har hørt det gennem flere af vores fælles venner, og jeg kan også se, at det står på Facebook, oplyser Stine Kronborg.

Hun skal ikke selv deltage i brylluppet.

LÆS OGSÅ: Aqua: Vi har endelig fået folks respekt

På Difs Facebook-profil pibler det frem med forskellige lykønskninger fra hans venner, mens han selv i slutningen af sidste uge lavede en nedtælling i sin opdatering:

'8 dage 6 timer 20 min'

Sådan stod der på sangerens profil fredag i sidste uge. Skal man stole på det, er det i dag kl. 16.30, at Aqua-sangeren får sit ja. Til statusopdateringen har hans kommende hustru, Rikke Maija kommenteret, om René Dif: 'Almost my man .... '.

Også stand-up komikeren, Audrey Castañada, har været hurtigt ude med en lykønskning til parret via Facebook. Hun bekræfter ligeledes over for ekstrabladet.dk, at brylluppet skal stå i dag. Heller ikke hun skal deltage, og hun kan ikke oplyse, hvorhenne i landet ceremonien finder sted.

For nylig holdt René Dif en våd polterabend med vennerne. Sammen med Rikke Maija har han den tre-årige Mabel Maija Dif. René selv har datteren, Daniella, fra tidligere forhold.